Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, în ipostaze UIMITOARE GALERIE FOTO

La cei 89 de ani ai săi, regina Elisabeta a II-a a ieşit la o partidă de echitaţie, pe domeniul său de la Castelul Windsor.

15 iul. 2015, 06:43

Cu capul acoperit de o eşarfă şi îmbrăcată în pantaloni albi de călărie, suverana a fost însoţită la promenadă de unul dintre angajaţii săi de încredere. Regina a luat primele lecţii de călărie de la 3 ani.

Suverana Marii Britanii a fost văzută, luni, „ocupată” cu una dintre activităţile ei preferate: echitaţia. Regina, care are 89 de ani, a fost văzută plimbâmdu-se pe cal, în împrejurimile Castelului Windsor, din Berkshire.

După 62 de ani de domnie, mama prinţului Charles nu prea dă semne că ar vrea să încetinească ritmul. Ea poate fi văzută frecvent poracticând acest sport la Windsor – sport transformat în hobby încă din copilărie. La 4 ani primea deja primul ei ponei – o iapă Shetland numită Peggy – din partea bunicului ei, Regele George al V-lea. 

Citeşte şi Ce meserii ar fi avut reginele României dacă nu ar fi fost regine

Regina este şi patroana mai multor organizaţii ecvestre, iar în noiembrie a primit un premiu special de la prinţesa Haya.

Recunoscută ca fiind „o adevărată călăreaţă” care are o „legătură extraordinară” cu caii săi, Elisabeta a II-a a fost onorată pe viaţă cu Premiul Federaţiei Ecvestre Internaţionale, într-o ceremonie privată la Palatul Buckingham.