Regina Spaniei, mesaj emoţionant pentru Regele Mihai VIDEO

Regina Sofia mărturiseşte că este foarte îngrijorată de starea de sănătate a vărului ei favorit. Într-un mesaj transmis Familiei Regale, "Donia" Sofia se declară "tulburată" de clipele dificile prin care trece Majestatea Sa.

08 mart. 2016, 09:45
Regina Spaniei, mesaj emoţionant pentru Regele Mihai VIDEO

Într-un mesaj transmis Familiei Regale, „Donia” Sofia se declară „tulburată” de clipele dificile prin care trece Majestatea Sa.

Regina Sofia a Spaniei a mărturisit într-un mesaj adresat Casei Regale a României că este foarte întristată de gravele probleme de sănătate ale vărului ei, Regele Mihai I al României.

Chiar şi presa spaniolă aminteşte de legăturile strânse dintre cei doi monarhi. „Regina mamă Sofia a Spaniei este „tulburată” de greutăţile prin care trece vărul ei favorit”, scrie presa de la Madrid, potrivit România TV.

Vezi şi Regele Mihai, imagini rare alături de Regina Ana. VIDEO

Alături de Majestatea Sa sunt însă şi mii de români, care i-au transmis gânduri bune pe site-ul Casei Regale. „Datorită Majestăţii-Voastre eu am putut să mă nasc, şi asta pentru că aţi salvat-o pe bunica mea, Maria Mazilu, care a fost între studenţii arestaţi pe care i-aţi salvat de la moarte. Vreau să vă doresc din tot sufletul multă sănătate şi putere să treceţi peste momentele grele”, se arată într-unul din sutele de mesaje postate de români.

Regele Mihai este internat de o săptămână într-o clinică din Lausanne. Potrivit informaţiilor neoficiale, starea de sănătate a Regelui Mihai nu s-a schimbat peste weekend. Ultimul buletin medical oficial a fost trimis presei vineri, când Casa Regală anunţa o slăbiciune fizică accentuată.