Fata lui Dinu Patriciu are un copil cu un regizor de videoclipuri. Acesta cere test de paternitate

Fiica omului de afaceri Dinu Patriciu, Ana, are o fetiţă în vârstă de doi ani şi patru luni cu regizorul Bogdan Moldoveanu, alias “Hypno”. Problemele familiei Patriciu l-au făcut pe acesta să reacţioneze şi l-au determinat să ceară efectuarea unui test de paternitate pentru a se convinge că este cu adevărat tatăl micuţei Carolina.

28 ian. 2013, 09:36

Bogdan Moldoveanu, alias “Hypno”, aşa cum este cunoscut în piaţa media, este un apreciat regizor de clipuri muzicale şi publicitare. Bogdan a cunoscut-o pe Ana în timp ce colabora cu agenţia de publicitate Odyssey, controlată de Dinu Patriciu, iar din relaţia celor doi a rezultat o fetiţă superbă.

Ultimele evenimente petrecute în viaţa familiei Patriciu l-au făcut pe regizor să reacţioneze şi l-au determinat să ceară efectuarea unui test de paternitate pentru a se convinge că este cu adevărat tatăl micuţei Carolina.

Potrivit WOWbiz.ro, “Hypno” a luat această măsură şi ţinând cont de situaţia delicată în care se află fosta sa iubită, Ana Patriciu. Una din firmele controlate de fiica magnatului face obiectul unui proces intentat de Agenţia Naţionala de Administrare Fiscală pentru datorii de sute de mii de euro la stat. Inspectorii ANAF au sesizat Parchetul, iar procurorii au întocmit pe numele Anei Patriciu un dosar de cercetare penală şi, întrucât sumele nu au fost încă achitate, s-a început chiar urmărirea penală, procesul fiind în plină desfăşurare.