Reglare de conturi cu toporul între proxeneţi

Un scandal a avut loc, în noaptea de marţi spre miercuri, între câţiva proxeneţi de pe Calea Turzii. Unul dintre ei s-a ales cu maşina făcută praf în Piaţa Cipariu.

11 feb. 2015, 15:47
Reglare de conturi cu toporul între proxeneţi

Un autoturism, parcat în piaţa aflată la câteva sute de metri de Tribunalul Cluj, a fost vandalizat cu toporul de mai mulţi indivizi. Potrivit unor martori, maşina a căzut victimă furiei unui grup de proxeneţi de pe Calea Turzii, asta după ce proprietarul acesteia, membru al „concurenţei”, ar fi fost, de asemenea, agresat fizic pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. Maşina, parcată în Piaţa Cipariu, a fost distrusă cu mai multe lovituri de topor, iar agresorii au fost prinşi după câteva minute de poliţişti.

„La data de 11 februarie, în jurul orei 01:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie au depistat pe strada Constantin Brâncuşi doi bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cei doi, în vârstă de 31, respectiv 34 de ani, din Cluj şi Sălaj, ar fi distrus un autoturism parcat pe strada Timotei Cipariu din Cluj-Napoca şi ar fi agresat fizic proprietarul autoturismului şi încă o persoană care ar fi intervenit în scandal”, a declarat purtărotul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, potrivit citynews.ro.

Cei doi agresori, care se pare că s-ar fi aflat şi sub influenţa băuturilor alcoolice, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar miercuri urmează să fie prezentaţi instanţei competente cu propunere de arestare preventivă.