Reglare de conturi în stil mafiot la Galaţi: bătaie în plină stradă, maşină de lux vandalizată VIDEO

Doi bărbaţi dintr-o limuzină au fost înconjuraţi în trafic de trei maşini şi atacaţi de mai mulţi indivizi. Atacatorii erau înarmaţi cu bâte, cuţite şi un ciocan. În timp ce victimele au ajuns la spital, poliţiştii încearcă să dea de urma agresorilor. 

27 feb. 2015, 21:08

Scandalul a avut loc în plină zi, într-o zonă intens circulată din Galaţi. Trei maşini au blocat în trafic, la semafor, o limuzină în care erau doi bărbaţi. Atacatorii, înarmaţi cu bâte, cuţite şi ciocane, au coborât din maşini, au spart geamurile autoturismului de lux şi i-au lovit pe cei doi.

Citeşte şi: Reglare de conturi ca-n filme la Constanţa! Un bărbat a fost RĂPIT şi BĂTUT de cămătari

Victimele, în vârstă de 30 şi 38 de ani, au fost duse de urgenţă la spital. Medicii spun că au suferit mai multe traumatisme. 

Citeşte şi: ROMÂNCĂ UCISĂ cu bestialitate în Italia. Poliţia îl caută pe agresor. Nu se cunoaşte mobilul crimei

„Iniţial, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 cu privire la producerea unui accident rutier, însă ajunşi la faţa locului şi-au dat seama că a fost vorba de o altercaţie în trafic. S-a constituit un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violente, distrugere şi tulburarea ordinii şi linistii publice„,  a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt IPJ Galaţi.

Poliţiştii încearcă acum să dea de urma atacatorilor. Şi victimele vor ajunge la audieri pentru a da detalii despre agresori sau despre eventuali duşmani care i-ar fi putut ataca. 

sursa video: stirilevoxtv