Reglare de conturi în Vrancea. Cine este bărbatul găsit împuşcat în propria maşină. Detalii CUTREMURĂTOARE din anchetă

Bărbatul găsit împușcat în propria mașină este un afacerist din Vrancea. Acesta era patronul unor case de schimb valutar.

23 feb. 2019, 08:01

Bărbatul de 61 de ani care a murit împușcat în mașina sa este proprietarul a două case de schimb valutar, Constantin Chiriță. El era cunoscut sub numele Telu. Bărbatul locuia în Slobozia Ciorăști, iar în momentul în care a fost asasinat mai avea doar câțiva kilometri până să ajungă acasă.

Focurile de armă au fost trase din exteriorul mașinii, pentru că autoturismul a fost ciuruit de gloanțe, în partea șoferului. Potrivit unor surse, cel puțin 4 gloanțe au ajuns în trupul bărbatului. 

Totodată, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a dispus începerea urmăririi penale in rem pentru infracţiunea de omor şi face cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a decedat bărbatul împuşcat, vineri seară, pe drumul judeţean Focşani – Slobozia Ciorăşti şi identificarea autorului faptei, a informat instituţia.

„La data de 22.02.2019, a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea procesul-verbal de sesizare din oficiu cu privire la săvârşirea de AN (autor necunoscut – n.red.) a infracţiunii de omor, (…) constând în aceea că în data de 22.02.2019, în jurul orei 19,42, victima C.C., în timp ce se afla pe DJ 205 R, Focşani-Slobozia Ciorăşti, conducând autovehiculul marca Mercedes, înmatriculat cu nr. VN 62 MEN, a fost împuşcată în zona membrului superior stâng, de o persoană neidentificată, iar leziunile produse prin împuşcare i-au provocat decesul. În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale în rem, pentru infracţiunea de omor, faptă prev. de art. 188 alin.1 C.p. şi se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a intervenit decesul persoanei menţionate mai sus, precum şi identificarea autorului săvârşirii faptei”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Un bărbat a fost găsit împuşcat, vineri seară, într un autoturism Mercedes, lovit in lateral, pe marginea unui drum judeţean din Vrancea, medicii declarând decesul. Un alt autoturism a fost găsit abandonat în apropiere de locul în care a fost împuşcat bărbatul.

Reglare de conturi în Vrancea. Un bărbat a fost găsit împuşcat într-un autoturism lovit UPDATE