Regretele Biancăi Drăguşanu şi visul său secret. Declaraţiile BOMBĂ ale vedetei VIDEO

Bianca Drăguşanu respinge zvonurile unor tentantive de sinucidere. Deşi recunoaşte că a dezamăgit multă lume, roşcata spune că este optimistă şi vrea acum să se axeze pe carieră. Ea a declarat pentru România TV că vorbeşte zilnic cu Victor şi speră la o împăcare.

18 ian. 2014, 07:21
Regretele Biancăi Drăguşanu şi visul său secret. Declaraţiile BOMBĂ ale vedetei VIDEO

Bianca Drăguşanu a fost invitată vineri seara într-un club din Capitală, unde a mers singură, dar s-a arătat extrem de optimistă. „Viaţa merge înainte. Eu sunt un om pozitiv, sunt un om bun, în ciuda tuturor speculaţiilor. Ce nu te omoară, te face mai puternic. Îl iubesc pe Dumnezeu pentru că îmi dă putere să rămân în picioare, chiar dacă sufletul meu este în genunchi. Nu a existat vreo tentativă de sinucidere„, a spus vedeta.

Vezi şi Bianca Drăguşanu, în plină stradă, în ziua mare, într-un body extrem de sexi

Ea a recunoscut că suferă pentru greşelile pe care le-a făcut, însă se simte suficient de puternică pentru a trece peste ele. „Ai grijă pe cine calci când urci, că la coborâre s-ar putea să dai exact de aceleaşi persoane şi e cam trist asta. Eu nu sunt un om răzbunător, eu ştiu să iert, ştiu să îmi asum, sunt un om care regretă multe lucruri pe care le-a făcut, regretă lucruri pe care le-a spus. Îmi văd exact de priorităţile mele, de mama, de tata, de familie. Nu mă victimizez, sunt într-o stare relativ bună„, a mai spus Bianca Drăguşanu.

Vezi şi BIANCA DRĂGUŞANU a cedat: reacţie incredibilă pe FACEBOOK

Bianca susţine că vorbeşte zilnic cu Victor Slav şi speră într-o împăcare: „Sunt sigură că am dezamăgit mulţi oameni, de aceea mă simt datoare să îmi cer iertare în faţa tuturor, am datoria asta morală. Mă simt vinovată faţă de Victor (…) Vorbesc cu Victor în fiecare zi„. Bianca a spus că în perioada următoare se va axa în special pe viaţa profesională.