Regretul care-l va urmări toată viaţa pe Alexandru Arşinel. Ce a aflat după moartea Stelei Popescu

Alexandru Arșinel are regrete după moartea prietenei sale, actrița Stela Popescu. Actrița a murit în noiembrie 2017.

17 iun. 2019, 12:40
Regretul care-l va urmări toată viaţa pe Alexandru Arşinel. Ce a aflat după moartea Stelei Popescu

Stela Popescu și Alexandru Arșinel au fost un cuplu pe scenă aproape patru decenii, scrie stirilekanald.ro. Cei doi au fost parteneri pe scenă și prieteni în viața reală, iar moartea Stelei Popescu l-a dărâmat pe Alexandru Arșinel.

Actorul spune că despre prietena sa a aflat după moartea acesteia lucruri care l-au emoționat și că va avea toată viața regretul că nu știa cât de mult îl apăra Stela Popescu în fața celor care vorbeau urât despre el.

Citeşte şi Alexandru Arşinel, dezvăluiri cutremurătoare despre soţia lui. Ce se întâmplă în familia actorului

Alexandru Arșinel, regretul vieții despre Stela Popescu: „Unii mă mușcau, ea mă apăra”

„În relaţia cu Stela eu eram mai căpos, dar ea îmi îngăduia cu o toleranţă extraordinară, mă înţelegea. Am aflat după ce am murit. Se întâmpla cu unii…mă mai muşcau şi ea mă apăra, să nu se ia de mine. Dacă ştiam treaba asta, o iubeam şi mai mult. M-a lovit extraordinar, nu ştiam asta(…) Îmi pare rău că nu i-am spus niciodată cât de mult ţin la ea. Vine un moment când îţi dai seama că ai greşit şi nu mai poţi să te revanşezi, decât poate dincolo”, a mărturisit Alexandru Arşinel despre regretul care-l va urmări toată viața.

Stela Popescu a murit în noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani, în urma unui accident vascular cerebral hemoragic sever.