Regretul unei cunoscute ACTRIŢE: Îmi este DOR de SÂNII mei mari, era ceva foarte frumos la ei

Una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood, Amanda Seyfried, a declarat într-un interviu recent că îi este dor de sânii pe care îi avea atunci când era adolescentă. Cu toate că nu şi-a făcut o reducere de bust, din cauza faptului că a slăbit, sânii au avut de suferit.

16 apr. 2013, 17:27

Frumoasa actriţă de 27 de ani, care a jucat de curând în filmul Les Miserables, spune că şi-a pierdut bustul pe care îl avea în adolescenţă, după ce a slăbit excesiv în ultimii ani, potrivit The Sun.

Citeşte şi Amanda Bynes, transformare ŞOC pe Twitter FOTO

„Am văzut o fotografie de când aveam 19 ani şi sânii mei erau cu mult mai mari. Atunci erau cupa D, acum sunt un C mic, deoarece am slăbit. Când mă uit în urmă, mă întreb de ce îmi fac zile negre, nu interesează pe nimeni în afară de mine. Cu toate acestea, şi acum mă încurcă. Atunci când port ceva mulat, cum ar fi un sutien pentru sport, atunci când alerg, ei vor să mă lovească de bărbie”, a declarat actriţa.

Citeşte şi Mireasă surprinsă la nuntă de un FLASH MOB din „Mizerabilii” VIDEO


Tânăra a fost surprinsă de multe ori în timp ce făcea sport, fiind o femeie activîă. Cu toate că se plânge de sânii ei, fanii nu au nimic împotrivă, considerând-o la fel de talentată şi de sexy.

Citeşte şi În ce stare DEPLORABILĂ a ajuns una dintre cele mai frumoase actriţe din lume VIDEO