Reguli de aur ale antreprenorilor

S-a întâmplat vreodată să depui mult efort, însă să fii dezamăgit cu rezultatele obţinute? Unele persoane îţi vor spune că trebuie să te străduieşti si mai mult.

01 sept. 2016, 20:26
Reguli de aur ale antreprenorilor

Sa faci mai multe si, in final, vei obtine ceea ce doresti. Dar daca efortul inseamna doar una dintre componentele puzzle? Ce faci daca efortul depus merge in directia gresita ceea ce iti produce frustrare si dezamagire? Este posibil ca sa te straduiesti din rasputeri sa faci ceva, insa nu vei reusi nimic daca programarea interna este gresita.

Atunci cand ai credinte gresite despre tine si lumea in care traiesti poti sa te zbati din rasputeri si vei obtine aceleasi rezultate dezamagitoare. Oriunde te duci, tot tu esti, nu-i asa?

Partea proasta este ca multi oameni se invart in cerc din cauza unor credintre gresite si nici macar nu sunt constienti de asta.

Pana la urma faci anumite lucruri intrucat vrei sa-ti imbunatatesti starea in viitor. Starea nu este un rezultat fizic, ci o schimbare a modului in care te simti.

Spre exemplu, vrei sa renunti la un job si sa incerci sa-ti castigi existenta facand ceva ce iti place datorita sentimentelor de libertate si bucurie pe care ti le ofera.

Daca iti atingi obiectivul fara sa-ti schimbi atitudinea si credintele interioare vei sfarsi in exact acelasi loc ca atunci cand aveai o slujba. In exterior ai facut schimbari, insa daca nu lucrezi si la mecanismele interioare care iti conduc sentimentele, vei incepe sa te certi asa cum, probabil, o facea fostul tau sef. S-ar putea ca sa-ti impui asteptari necorespunzatoare chiar mai realiste decat ti le-ar fi impus un manager. Pentru ca nu ai umblat deloc la ce se intampla in interiorul tau.

Atunci cand te concentrezi mai intai pe interior, lucrurile exterioare se rezolva de la sine. Daca vrei sa obtii cu adevarat succes in ceea ce faci trebuie sa operezi schimbari radicale asupra modului in care privesti lumea.

Iata care sunt cele mai importante credinte si atitudini care ii ajuta pe oameni sa obtina ceea ce vor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.