REGULI de care trebuie să ţii cont înainte să consumi ALCOOL

Dacă vrei să te bucuri de o băutură bună, fără să te trezeşti a doua zi cu dureri de cap, încearcă să ţii cont de câteva reguli.

19 dec. 2014, 09:48
REGULI de care trebuie să ţii cont înainte să consumi ALCOOL

1. Mananca inainte de petrecere. Consumul de alcool pe stomacul gol este o reteta sigura spre dezastru. Asa ca, inainte de petrecere, cu atat de mult daca este una de munca, ia o cina copioasa. Gradul de alcool din sange este cu atat mai mare cu cat se goleste stomacul. Proteinele si grasimile sunt digerate mai greu, asa ca poti conta pe ele, scrie foodstory.ro.

2. Bea multa apa. Alcoolul este diuretic, ceea ce inseamna ca vei merge mai des la toaleta si ca te vei deshidrata. Nu doar ca este reteta sigura pentru mahmureala, dar nici creierul deshidratat nu functioneaza prea bine. Asa ca, apa este cel mai bun aliat al tau. Pentru fiecare bautura consumata, bea si un pahar de apa.

3. Dormi bine inainte. Uneori organismul se comporta ca si cum ai fi consumat alcool, desi in realitate esti doar obosit. Gandeste-te ca daca nu esti in forma buna, e suficient sa bei un singur pahar ca sa te comporti ca si cum ai baut o sticla de bautura. Dormi cat de mult poti in noaptea dinaintea petrecerii.

Citeşte şi Ce se întâmplă dacă bei ALCOOL şi apoi ieşi în FRIG