Reguli de la Monica Gabor pentru sora ei, în vizită la Hong Kong. Să nu fie sexy în preajma lui Mr. Pink

Ramona Gabor se află de câteva zile în Hong Kong, la invitaţia Monicăi şi a iubitului său chinez. Înainte de plecare, modelul s-a văzut nevoit să-şi facă bagajele după indicaţiile surorii ei mai mari.

07 feb. 2015, 08:10

Ca şi când nu i-ar fi fost de ajuns că în Dubai a trebuit să renunţe la ţinutele prea sexy, Ramona Gabor este nevoită să facă acelaşi lucru şi în vacanţa din Hong Kong, scrie libertatea.ro. Cum aceasta se află cu Mr Pink în ţara lui, la familia sa, Monica i-a impus câteva reguli vestimentare, pe care trebuie să le respecte cu stricteţe.

Citeşte şi Monica Gabor NU s-a despărţit de Mr. Pink! FOTO

Mai precis, Ramona şi-a luat în bagaj haine de firmă, elegante şi sobre. Moni îşi dă cu părerea de fiecare dată când ies din camera hotelului unde sunt cazate.

Postează doar poze aprobate

De asemenea, Ramona are voie să-şi posteze pe pagina de Facebook doar fotografii cu ea singură şi să nu pomenească în comentarii numele Monicăi. Altfel, cum Moni se află deja pentru a treia oară în Hong Kong, ea a fost ghid pentru Ramona, pe care a dus-o să vadă şi cea mai mare statuie de bronz în aer liber, ce-l reprezintă pe Buddha. Aceasta cântăreşte peste 250 de tone, are o înălţime de 34 de metri şi reprezintă cel mai important reper local al budismului