Reguli pe care trebuie să le respecţi în zodia Fecioarei ca să ai noroc

Sezonul Fecioarei este numai bun pentru autoimbunatatire si auconstientizare. Indiferent de cat de productiv ai fost in acest an, luna septembrie iti ofera oportunitatea perfecta pentru o recalibrare, o imbunatatire a ta insuti. Ai proiecte nefinalizate? Acum este timpul pentru a face un plan pentru a termina anul in forta.

05 sept. 2017, 21:11
Reguli pe care trebuie să le respecţi în zodia Fecioarei ca să ai noroc

Scapa de toate lucrurile vechi si nefolositoare– Nimic nu enerveaza mai mult o Fecioara decat o adunatura de lucruri nefolositoare asa ca fa-ti un bine si mergi acasa decis sa scapi de tot ce nu-ti este de trebuinta. Traieste dupa proclamatia lui William Morris: „Nu tine nimic despre care nu stii cum se foloseste sau despre care nu crezi ca este frumos”. Asa scapa de toate perechile de pantofi inconfortabili, cercei sau lantisoare rupte sau canile oribile de cafea pe care le-ai primit cadou de la vreun coleg nesuferit.

Prioritizeaza-ti obiectivele si creeaza un plan

Care sunt cele mai importante trei lucruri pe care ai vrea sa le obtii pana la finalul anului? Vrei sa-ti schimbi masina, sa pornesti propria afacere sau sa cumperi o casa noua? Selecteaza cele mai inspirationale trei scopuri si fa primii pasi pentru a le atinge. Ce ai de facut pentru a le finaliza? Scrie fiecare miscare pe care o ai de facut, stabileste-ti un termen limita si treci la treaba. Daca reusesti, peste ani vei privi inapoi si-ti vei spune ca 2017 chiar a fost un an minunat. Daca nu, atunci va fi doar un an ca oricare altul.

Iesi din relatiile care nu te merita

Daca vrei sa faci ceva semnificativ in lume, pur si simplu trebuie sa renunti la relatiile cu oamenii care genereaza haos pe pamant. Viata este prea scurta pentru a sta alaturi de persoane care nu te ajuta sa devii un om mai bun. Asadar, mentine relatiile cu oamenii care te ajuta si scot tot ceea ce este mai minunat din tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.