Relația peste care Cătălin Botezatu nu poate să treacă: „Cu ea am regretat că s-a terminat”

Cătălin Botezatu, ajuns la vârsta de 55 de ani, a vorbit deschis despre viața sa sentimentală și despre femeile pe care le-a iubit.

21 nov. 2022, 10:58

Cătălin Botezatu a făcut declarații despre femeile din viața sa și despre cea care încă îl face să suspine de dor. Designerul a avut mai multe iubite de-a lungul timpului, iar acum a vorbit deschis despre relațiile pe care le-a avut cu acestea, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

Creatorul de modă a vorbit despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Vanda Vaslov, care i-a fost iubită de două ori, prima oară în 1997 și a doua oară în 2002.

„Am regretat-o în sensul bun, că nu mai sunt cu ea. Cu ea am regretat că s-a terminat, cu Vanda Vlaslov. Surorile Vlaslov sunt niște femei extraordinare. Am petrecut împreună o perioadă extraordinar de frumoasă. Nu am mai văzut-o de atunci, dar cred că este ok”, a mărturisit Cătălin Botezatu, potrivit tacataca.ro.

Citește și: Carmen Iohannis, desființată de un designer de top: „Are o problemă!”. Ce spune şi Cătălin Botezatu despre ţinutele Primei Doamne VIDEO

Acesta a răspuns provocărilor și a declarat că dacă ar putea alege cu cine să aibă o aventură de noapte, le-ar prefera pe Andreea Berecleanu, Mădălina Ghenea și Mihaela Rădulescu.

„Ce dacă sunt măritate? Am spus că aș vrea. Doamnelor, aș vrea! Am luat numai femei din astea de top. La rege trag regine”.

Cătălin Botezatu a povestit în urmă cu ceva în emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D că este posesiv și că a suferit din cauza infidelității.

„Da. Am fost înșelat. Sunt un bărbat posesiv, n-aș ierta niciodată infidelitatea femeii pe care o iubesc. Nu pot împărți ceea ce iubesc cu nimeni. Da, pot împărți o chestie meteorică, gen aspirină, dar nu pot împărți ceea ce iubesc din toată inima mea. Posesivitatea mea nu este un atribut. Am fost înșelat, crezi că dacă sunt Cătălin Botezatu nu pot fi înșelat? Ba da! Așa este viața. Pe de o parte faci oamenii să sufere cum am făcut eu pentru anumite căsnicii sau relații, fără să vreau nu am vrut asta, Dumnezeu îți întoarce aceeași monedă și te face să suferi”, a mărturist designerul.

Citește și: Cătălin Botezatu, despre cele mai dureroase momente din viaţa lui: „Eram aproape dezbrăcat, cu lanțuri la mâini și picioare”