Relaţii de cuplu: 5 semne că te înşală iubita

Nimic pe lumea aceasta nu este perfect sau infailibil atunci când vorbim de natura umană şi, implicit, despre relaţiile de cuplu. Ţi s-a întâmplat vreodată să ai impresia că iubita te înşală? Gândul că partenera nu este fidelă îi hăituieşte pe mulţi dintre bărbaţii implicaţi în relaţii de cuplu.

17 iun. 2019, 05:47
Relaţii de cuplu: 5 semne că te înşală iubita

Femeile pot fi la fel de necredincioase precum bărbaţii aşa că dacă te gândeşti că partenera face ceva neobişnuit, urmăreşte cele 5 semne care îţi dezvăluie că te înşală:

Relaţii de cuplu # 1: A devenit secretoasă

Ai descoperit numere ciudate în telefonul iubitei tale? A început să primească apeluri care sunt invariabil: „număr greşit”? Dintr-o dată este chemată la birou la ore ciudate sau mai mereu se merge la întâlniri de afaceri? Dacă ai răspuns afirmativ la aceste întrebări, priveşte-le ca pe nişte indicatori că se întâmplă ceva. De asemenea, dacă nu mai sărbătoreşte cu tine evenimentele speciale, dacă brusc a început să şteargă SMS-urile din telefon şi ajunge acasă cu părul nearanjat, cu hainele în dezordine urmate de pauze şi evitarea privirii atunci când o întrebi unde a fost – toate aceste comportamente ar trebui să-ţi de de gândit.

Relaţii de cuplu # 2: Schimbări bruşte ale înfăţişării

Este adevărat că există şi femei care, dintr-o dată, îşi schimbă stilul vestimentar, însă dacă la iubita ta observi o dorinţă bruscă de a-şi schimba look-ul, o schimbare drastică a coafurii sau o dorinţă din senin de a scăpa de kilogramele în plus sau nevoia de a cumpăra haine sexy, motivul din spatele unui astfel de comportament poate fi dorinţa de a crea o nouă înfăţişare şi de a se simţi mai atractivă pentru bărbatul cu care se întâlneşte în spatele tău.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

https://sfatulparintilor.ro/problemesex/probleme-sex/relatii-de-cuplu-5-semne-ca-te-insala-iubita/