Relațiile acestor 4 ZODII se îmbunătățesc în această săptămână. Luna și norocosul Jupiter le țin partea!

Începând cu 4 septembrie 2023, experimentăm tranzite planetare incredibil de utile care ne stimulează capacitatea de a ne iubi pe noi înșine și pe ceilalți.

07 sept. 2023, 14:04
Relațiile acestor 4 ZODII se îmbunătățesc în această săptămână. Luna și norocosul Jupiter le țin partea!

Dragostea este rareori simplă, indiferent de zodii. În schimb, reflectă adesea locul în care te afli cu tine însuti, pe măsură ce atragi partenerii și situațiile de care ai nevoie pentru o creștere și o vindecare mai profundă. Din această cauză, nu există o modalitate corectă de a repara sau de a îmbunătăți lucrurile; dobândești abilitatea de a privi prin prisma posibilității și conștientizării în timp ce te străduiești să înțelegi sensul mai profund al tuturor lucrurilor.

Există câteva evenimente astrologice care au loc în această săptămână care ajută la îmbunătățirea relațiilor pentru patru semne zodiacale. Jupiter, planeta abundenței, își începe retrogradul în Taur. Jupiter guvernează toate problemele viitoare, inclusiv expansiunea, norocul și abundența. Retrograd nu îți cere să amâni să faci ceva nou, ci să te concentrezi pe consolidarea a ceea ce ai construit deja, care este energia perfectă pentru a-ți îmbunătăți relația romantică.

Jupiter își începe călătoria retrogradă, făcându-l a șasea planetă și al șaptelea corp ceresc într-o stare de reflecție și revizuire.
În următoarele câteva luni, Jupiter va revedea temele trecute ale timpului său în Taur, ajutându-te să înțelegi, să te stabilizezi și să remediezi orice provocări sau dificultăți. Acest important retrograd va avea loc și în timpul Sezonului Eclipselor, care își va face debutul luna viitoare și va fi întărit de Eclipsa de Lună Taur la sfârșitul lunii octombrie 2023, ultima din acest ciclu pentru următorii nouă ani.

Odată ce Jupiter este direct la începutul lui decembrie 2023, vei putea vedea rezultatele acestei perioade, deoarece, deși lucrurile se pot mișca încet, există o muncă semnificativă pentru a te asigura că fundația vieții tale romantice nu este doar stabilă, ci și construită pe ce poate dura o viață. Intră înăuntru și nu-ți fie teamă să abordezi temele anterioare ale relației tale, deoarece doar pentru că spui că ceva s-a terminat nu înseamnă că este cu adevărat. Întotdeauna există aur de găsit în cele mai nebănuite locuri, despre care este vorba despre sezonul retrograd.

Venus, planeta iubirii va fi directă în Leu. S-ar putea să te simți mai încrezător în a face alegeri romantice la care te-ai gândit în ultimele luni. Deși viitorul este încă de scris, pe măsură ce stelele converg, vei putea în sfârșit să vezi ce poți face în acest moment pentru a te asigura că o sa construiești o relație care va rezista testului timpului.

Patru zodii ale căror relații se pot îmbunătăți cel mai mult în această săptămână:
1. Săgetător
Nu-ți fie frică să te întorci, ca să poți în sfârșit să mergi înainte. Cu sezonul retrograd actual care te atrage atât de profund în interior, duci o bătălie pentru a nu mai dori să revezi trecutul, când este cel mai bun mod de a merge mai departe. Rezisti vocii ego-ului care este reticent în a-și asuma responsabilitatea sau a vedea adevărul și, în schimb, permite-ti să te predai căii divine care ti se prezintă în prezent.

Cele cinci zodii care se vor îmbogăți în 2024. Acești nativi scapă de griji pe plan financiar

Săptămâna 4-10 septembrie 2023 evidențiază energia Ultimul pătrar de Lună în Gemeni și Jupiter retrograd în Taur. Gemenii îți guvernează sectorul romantic în timp ce reflectezi unde trebuie să faci un pas sau să eliberezi. Jupiter retrograd te încurajează să abordezi problemele dintr-un punct de vedere mai sănătos și a modului în care îți pasă de tine, ceea ce include modul în care îți vorbești atunci când nu este nimeni altcineva prin preajmă. Când vorbești cu tine însuți cu har, dragoste și bunătate, în mod natural îți pasă mai bine de sănătatea ta fizică și mentală. Aici vor începe îmbunătățirile pe care le cauți în viața ta romantică, deoarece nu este neapărat despre cealaltă persoană, ci despre tine.

Citește și: Horoscop dragoste toamnă 2023. Patru zodii se vor despărţi. Curg lacrimi, rămân cicatrici pe suflet

Pentru a profita la maximum de această săptămână, oferă-ți oportunități de a reflecta la ceea ce ai nevoie, fie că este vorba de spațiu, liniște sau o nouă rutină în viața ta. Iti poți aborda relația în mod similar, asigurându-te că te simți cel mai bun în sinea ta. Nu există greșeli din partea universului, ceea ce înseamnă că cea mai mare concentrarea asupra bunăstării pe care Jupiter retrograd o va introduce în viața ta este esențială pentru a profita la maximum de claritatea pe care o oferă ultimul pătrar de Lună din Gemeni. Trebuie să fii dispus să vezi ce funcționează pentru tine în viața ta romantică. În loc să eviti schimbarea sau momentele dificile, treci dintr-un spațiu în care se simte cel mai bine. Onorându-ți vocea interioară și având grijă de tine, te vei asigura, de asemenea, că deciziile romantice sunt luate dintr-un loc de totalitate și nu de lipsă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.