Relaxare măsuri de restricţie după 15 Mai. Gabriela Firea: Anunţul lui Iohannis a crescut semnificativ traficul în Capitală

Gabriela Firea spune că traficul în Capitală a crescut semnificativ, după anunţul preşedintelui Klaus Iohannis privind relaxarea măsurilor de restricţie începând cu 15 mai.

01 mai 2020, 08:14
Relaxare măsuri de restricţie după 15 Mai. Gabriela Firea: Anunţul lui Iohannis a crescut semnificativ traficul în Capitală

Gabriela Firea atrage atenţia numărul maşinilor care circulă în Bucureşti a crescut de când autorităţile au anunţat relaxarea măsurilor de restricţie. 

„#ImpreunaVomReusi #stamacasa

Urmare a anunțului făcut zilele trecute de autorități în legătură cu relaxarea restricțiilor de circulație după data de 15 mai, în traficul bucureștean se constată o creștere vizibilă a numărului de vehicule care se deplasează prin oraș.

Am evaluat, în cursul zilei de ieri, la Centrul de Monitorizare a Traficului din cadrul Primăriei Capitalei, împreună cu directorul Poliției Locale și cu directorul executiv al Direcției Transporturi, această situație, precum și modul în care transportul public de suprafață a fost adaptat condițiilor de criză.

Înțeleg pe deplin nerăbdarea oamenilor după atâtea zile de izolare și restricții, dar trebuie să fim conștienți cu toții că nerespectarea strictă a măsurilor impuse de autorități poate zădărnici aceste eforturi considerabile. De aceea, le recomand tuturor bucureștenilor să evite în continuare orice deplasări care nu sunt urgente sau foarte importante și să respecte regulile de igienă și de distanțare socială”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.