Relu Fenechiu, AVANSURI SEXUALE de la un coleg de celulă

Fostul ministru liberal Relu Fenechiu în închisoare a fost victima unor avansuri sexuale din partea unui coleg de celulă. Încarcerat la penitenciarul Vaslui, Fenechiu a devenit ţinta unor apropouri mai puţin ortodoxe ale unui alt deţinut, dar, din fericire pentru fostul şef de la Transporturi, totul s-a oprit aici, scrie Cancan. În replică, Administraţia Naţională a Penitenciarelor susţine că "nicio persoană (...) nu a sesizat sau informat unitățile de detenție în care își execută pedepsele privative de libertate, despre producerea unor astfel de incidente".

28 iul. 2015, 06:02

După ce a ajuns dupa gratii, la Iaşi, unul dintre colegii de celulă a lui Relu Fenechiu i-a făcut mai multe propuneri indecente, potrivit Cancan.

Citeşte şi: Relu Fenechiu a scris o carte în puşcărie. Şi-a cumpărat singur tot tirajul

„Ştiu că a fost mutat la Vaslui, deoarece i s-a schimbat regimul din inchis în semideschis. Legea spune că după şase luni se face o analiză a perioadei rămase. Din câte ştiu, în celulă au stat şase-şapte deţinuţi”, a declarat Maria Agheorghesei, purtător de cuvânt la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi.

După apariţia acestei informaţii, Administrația Națională a Penitenciarelor a precizat: „Nicio persoană menționată în material nu a sesizat sau informat unitățile de detenție în care își execută pedepsele privative de libertate, despre producerea unor astfel de incidente. De asemenea, la nivelul unităților subordonate și la nivelul Administrației Naționale a Penitenciarelor nu există date care să susțină informația difuzată”.

Relu Fenechiu fost condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul Transformatorul în care a fost acuzat de complicitate la abuz în serviciu în formă calificată.

Aceeaşi pedeapsă a primit-o şi fratele său. Cei doi au fost mutaţi de curând în penitenciarul din Vaslui, după ce li s-a schimbat regimul de detenţie din închis în semideschis.

Citeşte şi: Relu Fenechiu, scrisoare din închisoare în care îi atacă dur pe magistraţii care „oferă trofee”