REMANIEREA GUVERNULUI. Dragnea, întrebat dacă este nemulţumit de unii miniştri: Da, sunt nemulţumit. Nu dau nume

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a reiterat faptul că este nemulţumit de unii miniştri, însă a refuzat să dea nume, precizând că rezultatul evaluării va fi prezentat după referendumul din octombrie privind modificarea Constituţiei.

24 sept. 2018, 14:11
REMANIEREA GUVERNULUI. Dragnea, întrebat dacă este nemulţumit de unii miniştri: Da, sunt nemulţumit. Nu dau nume

Întrebat luni de jurnalişti, după şedinţa BPN, dacă este nemulţumit de miniştri, Dragnea a spus că da. „Discutăm după referendum. Da, sunt nemulţumit. Nu dau nume”, a răspuns Liviu Dragnea.

Liderul PSD a anunţat, vineri seara, după şedinţa CEx, că se va discuta despre remanierea guvernamentală într-o şedinţă a CEx ce va fi convocată după referendumul pentru revizuirea Constituţiei de la începutul lunii octombrie. Dragnea a spus că va cere ca una dintre calităţile pe care trebuie să le aibă un ministru să fie buna comunicare, argumentând că un ministru care se teme de presă nu are ce căuta în Executiv.

„În ceea ce priveşte remanierea, colegii au spus să discutăm după referendum. Oricum, o evaluare este în desfăşurare, apoi vom avea CEx în care vom hotărî cine va mai rămâne în Guvern şi cine nu. Ceea ce este foarte important, şi o să cer imperativ la acel CEx, este ca una dintre calităţile obligatorii pe care trebuie să le aibă membrii Guvernului este buna comunicare. Nu este un moft, ci este o obligaţie. „Miniştrii care se tem de presă, care le e frică să meargă la emisiuni, nu trebuie să fie în Cabinet. Nu mai vreau să fiu purtătorul de cuvânt al ministerelor. Să comunice miniştrii”, a subliniat Dragnea.