Remedii naturale pentru a calma durerile de stomac

Unele dintre cele mai solicitate remedii naturale sunt pentru a calma durerile de stomac. Oamenii, de la suferinzii de cancer până la părinţii de bebeluşi care suferă de colici, sunt în căutatea celor mai sigure şi eficace modalităţi de a linişti durerile de stomac.

25 nov. 2013, 06:37
Remedii naturale pentru a calma durerile de stomac

Nu exista un remediu natural eficace in absolut toate tipurile de afectiuni stomacale, in plus daca te confrunti cu o astfel de durere de ceva timp, cea mai indicata solutie este sa mergi la un consult de specialitate. Insa durerile de stomac simple exista multe alternative naturale. Iata cateva dintre remediile naturale care te pot ajuta sa calmezi durerile de stomac.

1. Ghimbir

Sunt bine cunoscute proprietatile antiinflamatorii ale ghimbirului, insa mai are si alte beneficii. Totodata, radacina ajuta atat calmarea durerilor cat si la usurarea digestiei. Iar un ceai de ghimbir este tot ce ai nevoie in aceste cazuri.

Persoanele care nu se dau in vant dupa produsele picante, suplimentele cu ghimbir poate fi o solutie convenabila. In ceea ce priveste ceaiul este mai bine sa faci unul din radacina proaspata de vreme ce produsul cumparat ar putea contine zahar (care inrautateste durerile stomacale).

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeşte şi Remedii naturale rapide contra celor mai comune dureri