Remedii naturiste pentru arsuri stomacale la gravide

Sărbătorile de iarnă pot fi problematice pentru femeile însărcinate care nu se pot abţine de la bucatele tradiţionale. Iata cateva remedii naturiste pentru arsuri stomacale, inofensive pentru tine si pentru bebe, care iti vor fi utile in timpul Sarbatorilor de Iarna.

26 dec. 2014, 05:21
Remedii naturiste pentru arsuri stomacale la gravide

Cozonaci, muraturi, sarmale – stii ca trebuie sa le eviti in perioada celor noua luni de sarcina, dar Sarbatorile de Iarna sunt o exceptie, una care se lasa insa uneori cu dureri abdominale si arsuri stomacale. Iata cateva plante care iti pot alina disconfortul.

Remedii naturiste pentru arsuri stomacale

Citeste si  Ceaiuri pentru stomac

Migdale crude

Continutul ridicart de uleiuri nesaturate ajuta la calmarea arsurilor stomacale si la neutralizarea acidului gastric. Ca alternativa, consuma o lingurita de ulei de masline in fiecare dimineata, pe stomacul gol.

Hrisca

Rumeneste-o intr-un ceaun uscat pana capata o culoare cafeniu-inchis. Da-o apoi prin rasnita electrica si ia cate un varf de cutit din praful rezultat, de trei-patru ori pe zi.

Suc de cartofi

Se consuma un sfert de pahar de suc de cartofi cu 20 de minute inainte de masa, de maximum patru ori pe zi, timp de doua-trei saptamani.

 Vezi Remedii naturiste pentru arsuri stomacale la gravide pe mami.ro