Remus Truică, presat de procurorii DNA să-l denunţe pe Tăriceanu. Dezvăluiri în premieră ale milionarului VIDEO

Milionarul Remus Truică a spus la România TV că s-au făcut presiuni asupra sa să-l toarne la DNA pe preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Inclusiv bucătăreasa şi paznicul acestuia au fost chemaţi la DNA Braşov, unde "li s-a pus întrebări ce frizează ridicolul".

25 feb. 2017, 12:35
Remus Truică, presat de procurorii DNA să-l denunţe pe Tăriceanu. Dezvăluiri în premieră ale milionarului VIDEO

Remus Truică a recunoscut chiar în faţa judecătorilor ce s-a întâmplat la audieri, povestindu-le acestora cum i-au promis procurorii că totul va fi bine dacă vorbeşte despre Călin Popescu Tăriceanu. Într-o intervenţie la România TV, Truică a dat detalii.

„În niciun caz, nu avem ce să torn, e important de ştiut că acest dosar cu 23 de inculpaţi, dosarul „Prinţul Paul”, a mai fost odată în analiza DNA şi s-a dat NUP. Ceea ce am poate ca frustrare în legătură cu acest dosar se referă la modalitatea în care a fost instrumentat. Mi-au fost puse foarte puţine intrebări şi se refereau la finanţările de campanie şi Tăriceanu.

Citeşte şi Tăriceanu: Instituţiile de forţă, nedemocratice, încearcă să devină stat în stat. În curând vor ancheta creşterea salariului minim

Mi s-a spus clar că pot fi unul dintre cei mai buni prieteni ai justiţiei şi că trebuie să vorbesc despre Tăriceanu, finanţări de campanii… Eu nu am dorinţa de a intra în foarte multe detalii, adevărul este că mi s-a sugerat, poate chiar promis îmbunătăţirea situaţiei mele în măsura în care voi colabora în acest sens.

În acea perioadă la care se face referire am avut foarte mulţi invitaţi. La un moment dat a fost şi Tăriceanu cu soţia dânsului, pentru scurtă vreme. Anchetatorii aveau această informaţie, eu chiar nu-mi aduceam aminte de această vizită. Bucătăreasa şi paznicul au fost chemaţi la DNA Braşov, cu întrebări care frizează ridicolul„, a declarat Remus Truică, la România TV.