Logan şi Sandero, cu cutii de viteze automate. Vezi de când

Automobilele cu transmisie automată fac viaţa mai uşoară şoferilor, în special în oraşele aglomerate, iar cele mai noi modele schimbă vitezele mai repede decât orice şofer profesionist. 

05 mart. 2014, 07:22
Logan şi Sandero, cu cutii de viteze automate. Vezi de când

Renault, compania care a preluat Dacia în 2009, are în portofoliu modele cu transmisie automată, iar în anumite ţări comercializează Logan sau Sandero cu o astfel de transmisie, informează capital.ro.

Citeşte şi Ce maşină nouă îţi poţi achiziţiona cu aproximativ 8.000 de euro GALERIE FOTO

„Introducerea cutiei de viteze automate în gama de modele Dacia nu este o problemă de capacitate sau posibilitate tehnică (Dacia beneficiază de expertiza Grupului Renault în acest domeniu), ci de oportunitate. Cu alte cuvinte, Dacia urmăreşte indeaproape aşteptările clienţilor şi este pregatită să ia în calcul introducerea unei cutii automate dacă piaţa va cere acest lucru”, au declarat oficialii Dacia.

Citeşte şi LOVITURĂ PENTRU DACIA: Nemţii de la Volkswagen lucrează la o maşină mai ieftină decât Loganul

„În ţările din zona Golfului Persic, unde modelele Logan şi Sandero sunt comercializate sub marca Renault, vehiculele respective sunt disponibile cu cutie de viteze automată din simplul motiv că această dotare este esenţială pentru prezenta pe pieţele respective”, au adăugat reprezentanţii constructorului de la Mioveni.