Renumitul actor american Mickey Rourke, distribuit într-o producție românească

În luna februarie 2023, la Oradea, se vor desfășura filmările pentru proiectul cinematografic 21 de rubini, film de autor semnat de Ciprian Mega, preot ortodox și cineast.

06 feb. 2023, 15:32
Renumitul actor american Mickey Rourke, distribuit într-o producție românească

La Oradea, încep filmările pentru ”21 de rubini”, un film în regia lui Ciprian Mega. Din distribuție fac parte staruri internaționale precum Mickey Rourke, Anthony Delon, Elisabetta Pellini, alături de cei mai cunoscuți actori români, Dorel Vișan, Ela Ionescu, Magda Catone, Răzvan Vasilescu.

Filmul spune povestea Ninei, o tânără procuroare interpretată de Corina Moise.

Nina împreună cu iubitul ei, Yuri, regizor de film, lucrează la dezvoltarea unui scenariu, inspirat dintr-un tablou de familie. Personajului Yuri îi va da viață actorul franco-american Anthony Delon, fiul celebrului star Alain Delon.

Tensiunile politice de la sfârșitul anului 2022, o aduc pe Nina în atenția publică, numele ei fiind vehiculat pentru poziția de Procuror General al României. Numirea în această funcție depinde, însă, de Mickey Mandovanis (Mickey Rourke), Secretar de Stat al Guvernului american, și de Nicoletta Delalachiessa (Elisabetta Pellini), reprezentanta Comisiei Europene. Întâlnirile cu aceștia se transformă într-un veritabil examen, care, dublat de căutările artistice și de relația amoroasă cu Yuri, îi dezvăluie Ninei chipul societății în care trăiește.

Producătorii filmului sunt Laura Mega și Silviu Ciobanu, director de imagine este Liviu Mărghidan. Producători executivi sunt Natalia Neag și Kimberly Hines. Montajul va fi semnat de Corina Stavilă, iar sunetul de Mihai Bogos.