Renumitul interlop Boenică, dat în urmărire internaţională, dezvăluie de ce nu pot autorităţile să se atingă de el VIDEO

Romeo Ursu, cunoscut ca Boenică, a intrat în direct la România TV şi a dezvăluit de ce nu pot autorităţile să se atingă de el. Renumitul interlop Boenică, dat în urmărire internaţională, îi sfătuieşte pe toţi infractorii să fugă din România şi să vină la adăpostul oferit de statul Iordan, unde el se ascunde de mai mulţi ani.

31 aug. 2017, 19:26
Renumitul interlop Boenică, dat în urmărire internaţională, dezvăluie de ce nu pot autorităţile să se atingă de el VIDEO

Într-un dialog savuros cu Victor Ciutacu, Boenică spune că s-a încercat de mai multe ori aducerea lui în ţară, însă anchetatorii români nu au nicio şansă.

Victor CIUTACU: ziceţi-mi şi mie, dl Ursu, aveţi vreun sentiment că cineva vă filează pe acolo? Sunteţi condamnat definitiv.

BOENICĂ: Au încercat, au încercat cu mult timp în urmă, dar nu au nicio şansă. Sunt o persoană binevenită şi…sunt rezident, am tot ce necesită ca un personaj ca mine să se integreze în societatea lor, aşa că sunt binevenit în ţara asta. S-a încercat de 3 ori să mă ridice de pe aici, când unul din şefii de la miliţia aia română îşi dădea cuvântul pe post că mă aduce în trei săptămâni acasă. Şi le recomand şi celor care nu pot să înfrunte politicul de acolo şi manevriştii care vor să distrugă pe oricine are o posibilitate să ridice nasul puţin mai sus decât le dau ei voie să vină încoace.

Citeşte şi: Victor Ciutacu, sunat în direct de interlopul Boenică: „Faci emisiuni mişto” VIDEO

„Cine se integrează, nu are relevanţă, nu are nicio relevanţă poziţia unde o are în altă parte, ca şi fugar sau business man. Atâta timp cât la ei eşti un om care te integrezi în condiţia lor de viaţă şi nu prezinţi un pericol pentru societate, eşti binevenit. Sunt oameni cu gândire deschisă, oameni care ştiu să-şi spună punctul de vedere şi, atâta timp cât nu depăşeşti limitele, nu are nimeni nimic cu tine”, a punctat Boenică.