Reparaţii la calea de rulare pe Aeroportul Otopeni

Publicat: Marţi, 09 Iulie 2019 17:23 // Actualizat: Marţi, 09 Iulie 2019 17:23 // Sursa: romaniatv.net

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a anunţat marţi finalizarea lucrărilor de reparaţii la calea de rulare Golf a aeroportului Henri Coandă, unde a fost înlocuit stratul asfaltic degradat pe o suprafaţă de 6.000 mp.

Compania va face şi alte reparaţii în acest an.

”În cursul acestui an, vor mai fi efectuate atât lucrări de reasfaltare la zonele marginale şi zonele de touch-down ale pistei de decolare aterizare nr. 1 (08R-26L), cât şi în două dintre intersecţiile celor mai circulate căi de rulare, repectiv Charlie-Golf-November-Bravo şi Papa-Whiskey-Oscar. Totodată, se vor efectua lucrări de înlocuire a dalelor de beton de ciment degradate la Platforma 1 a aeroportului”, se arată într-un comunicat CNAB.

Finalizarea lucrărilor va conduce la creşterea capacităţii de operare pe suprafaţa de mişcare a aeroportului şi, totodată, la creşterea siguranţei în operare, spun reprezentaţii companiei.

În acelaşi timp, finalizarea lucrărilor va permite demararea lucrărilor de modernizare a pistei de decolare-aterizare nr. 2 (08L-26R) a aeroportului, precum şi reparaţii la calea de rulare Delta.

”Toate lucrările vor fi derulate astfel încât impactul asupra traficului de aeronave pe aeroport să fie minim”, spun reprezentanţii CNAB.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8396
RON
25 May
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H