Replici dure între Gina Pistol și Andreea Mantea. Ce s-a întâmplat între cele două: „Mă prind de părul tău și-ți fac vânt”

Replici dure între Gina Pistol și Andreea Mantea. Sunt două dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV, una este vedeta Antenei 1 și cealaltă, vedeta Kanal D. Chiar dacă pare că nu au nimic de împărțit, la un moment dat, cele două au făcut echipă la o emisiune TV.

06 sept. 2023, 18:10
Replici dure între Gina Pistol și Andreea Mantea. Ce s-a întâmplat între cele două: „Mă prind de părul tău și-ți fac vânt”
Replici dure între Gina Pistol și Andreea Mantea

Replici dure între Gina Pistol și Andreea Mantea. În urmă cu aproape zece ani, cele două au participat în cadrul unei emisiuni de la Antena 1, Poftiți Pe La Noi. Ambele prezentatoare nu au mai ținut cont de camerele video și și-au aruncat „săgeți”.

Replici dure între Gina Pistol și Andreea Mantea

În timp ce se aflau în mașina, Gina Pistol i-a spus Andreei Mantea că ușa automobilului nu ar fi fost închisă corespunzător. Bruneta n-a stat pe gânduri și a reacționat imediat, spunându-i, în spirit de glumă, că ar putea să „îi facă vânt”.

Gina Pistol: Nu știu de ce, dar ușa asta nu e închisă bine, dar mă rog!

Andreea Mantea: Eh! Să-ți fac vânt, să nu-ți fac?

Gina Pistol: Mă prind de părul tău, știi cum?

Apoi, cele două au râs ironic, în urma dialogului purtat în mașină. În cele din urmă, au format o echipă unită, pentru a scoate din faliment o pensiune din Bran.

Citește și: Gina Pistol a reacționat după ce o prezentatoare a anunțat că are cancer la sân. Ce mesaj i-a transmis blondina

Revine Gina Pistol pe micile ecrane?

Gina Pistol a dat de înțeles că e la curent cu efectele furtunii mediatice stârnite de ieșirea sa din lumea televiziunii, după ce timp de șapte ani a apărut pe micile ecrane, telespectatorii admirând-o în timp ce prezenta emisiunea Chefi la cuțite, de la Antena 1.

Recent, o admiratoare a sfătuit-o pe rețelel sociale să nu renunțe la cariera sa profesională în schimbul vieții de familie, avertizând-o că acasă „ar putea fi îngropată de treburile casnice”.

Lumea trebui să știe că anul acesta am simțit, ca niciodată altcândva în viața mea, nevoia unei pauze. Una ceva mai lungă. Ultimii doi ani au fost foarte grei, cu multe proiecte, dar și cu lucruri care au apărut în viața mea personală, și am realizat că am pur și simplu nevoie de un timp pe care să mi-l dedic doar mie! Mie și familiei mele! Nimic altceva!”, a declarat Gina Pistol pentru cancan.ro.

Vedeta spune că decizia sa nu a fost deloc una ușoară, dar o dată luată a îmbrățișat-o fără regrete. „Aveam nevoie de acest timp ca să mă refac, fiindcă îmi dispăruse o mare parte din energia care mă caracteriza. Și atunci, s-a dovedit că asta era singura soluție căreia trebuia să-i dau credit. Ceea ce s-a și întâmplat!”, a mai spus vedeta, care în urmă cu doi ani a devenit mămică pentru prima dată, după ce a adus-o pe lume pe Josephine.