REPLICI la dezbaterea bugetului. „Nu sunteţi dirigintele. Vă bateţi joc de noi?” VIDEO

Deputatul PNL Dan Radu Ruşanu şi deputaţii PDL Gheorghe Ialomiţianu şi Andreea Paul au avut, vineri, câteva schimburi de replici la dezbaterea bugetului, în comisiile de buget-finanţe Ruşanu i-a acuzat pe cei doi că nu citesc corect cifrele, iar democrat-liberalii i-au replicat că nu e diriginte şi e nevoie de o lecţie de 7 ani de-acasă.

01 feb. 2013, 09:13
REPLICI la dezbaterea bugetului. „Nu sunteţi dirigintele. Vă bateţi joc de noi?” VIDEO

La dezbaterea bugetului Ministerului Tineretului şi Sporturilor, preşedintele Comisiei de buget din Camera Deputaţilor, liberalul Dan Radu Ruşanu, le-a spus, în mai multe rânduri, deputaţilor Gheorghe Ialomiţianu şi Andreea Paul că nu au citit corect cifrele de buget.

În replică, Gheorghe Ialomiţianu l-a luat peste picior pe liberal, întrebându-l dacă vrea „o lecţie de finanţe”.

„Domnule preşedinte, vă rog foarte mult să vă respectaţi colegii. Dacă se fac unele greşeli, lăsaţi… sunt alţii să le sancţioneze. Nu cred că dvs. sunteţi dirigintele. Vă rog eu frumos, încercaţi să ne respectăm unii pe alţii. Vorbiţi cu staff-ul tehnic să primim amendamentele mai repede la început. Veniţi repede cu 500 de amendamente. Vreţi să vă bateţi joc de noi?”, i-a spus Ialomiţianu lui Ruşanu, adăugând că el a fost un ministru al Finanţelor cu rezultate bune şi apreciate internaţional.

 Andreea Paul a susţinut, la rândul său, un amendament care era de la Ministerul Agriculturii, ceea ce a stârnit vociferări din partea mai multor parlamentari din comisii.

„Îmi este ruşine de modul în care se comportă colegii noştri. Ar trebui să facem o lecţie de 7 ani de acasă înainte de şedinţă. Degeaba încercaţi să călăriţi opoziţia, că nu veţi reuşi”, a spus ea.

Ialomiţianu şi Paul au explicat că nu au primit din timp amedamentele de la staff şi au solicitat o pauză, dar nu a fost acceptată.