Reportaj emoţionant din camera adolescentei spulberată pe trecere de un comisar. Imagini cu fata şi declaraţiile familiei VIDEO

Destin frânt pentru Ana Maria, o adolecentă din Iași care a fost lovită pe trecerea de pietoni de un comisar de la Garda de Mediu. Copila a stat în comă o lună şi jumătate după impact şi a supraviețuit miraculos. Starea ei este una gravă și a rămas paralizată, dar judecătorii amână pronunțarea în dosarul în care părinții acesteia cer daunele materiale necesare procedurilor de recuperare.

22 dec. 2019, 15:34
Reportaj emoţionant din camera adolescentei spulberată pe trecere de un comisar. Imagini cu fata şi declaraţiile familiei VIDEO

Ana Maria era o fată extrem de veselă, plină de viaţă şi mereu zâmbitoare. Avea doar 15 ani atunci când destinul i-a devenit potrivnic. Abia îşi ridicase aripile spre noi orizonturi: intrase la Liceul Economic şi avea vise şi aspiraţii de viitor. Juca handbal, picta, iar zâmbetul ei îi molipsea pe cei din jur.

Acest zâmbet a îngheţat în ziua în care atunci când se îndrepta spre şcoală, un şofer grăbit, director la Garda de Mediu din Iaşi, a spulberat-o pe trecerea de pietoni. De atunci Ana a rămas ţintuită într-un pat, iar cei doi oameni inimoşi, care au luat-o în grijă de la vârsta de doi ani şi jumătate trec acum prin momente cumplite. „Stau 24 de ore din 24 lângă ea. În sufletul meu e numai durere„, a declarat pentru România TV cea care a luat-o în plasament. Deşi avea posibilitatea să o ducă înapoi în centru, femeia spune că i-a promis Anei că aceasta nu va mai ajunge niciodată acolo, indiferent ce se va întâmpla.

Reportajul România TV, în materialul video de mai jos: