Scene cutremurătoare într-un orfelinat din Republica Moldova. Copiii sunt abuzaţi şi maltrataţi

Imagini cutremurătoare au fost filmate cu o camera ascunsă într-un ofelinat pentru copiii cu deficienţe mintale din Orhei, în Republica Moldova.

05 sept. 2015, 13:52
Scene cutremurătoare într-un orfelinat din Republica Moldova. Copiii sunt abuzaţi şi maltrataţi

Îngrozită de ce se întâmplă acolo, psiho-pedagogul instituţiei a filmat copiii bătuţi, abuzaţi şi chiar un băieţel maltratat.

Directoarea a negat acuzaţiile, dar a fost chemată la Ministerul Muncii Protecției Sociale și a Familiei ca să dea explicații. La rândul său, poliţia a demarat o anchetă.

Aceste imagini de groază au fost filmate în Casa internat pentru copii cu dificiențe mintale din Orhei. Camera a surprins copii ţintuiţi la pat, închiși cu orele în toalete şi bătuți, potrivit România TV.

Copiii sunt îngroziţi de calvarul pe care îl trăiesc zi de zi. „Nu puteam să vorbesc, nu îmi dă voie să mă plimb, stau închis. Mă tem”,a  spus unul dintre copii.

Citeşte şi Imagini SCANDALOASE în Vaslui. Poliţia intervine cu gaze lacrimogene împotriva unor copii de nici trei ani

Psiho-pedagoul centrului a decis să facă publice imaginile după ce o îngrijitoare a mutilat un băieţel. Atunci când am văzut penisul rupt, m-a interesat în primul rând politica internă a instituţiei, înainte de orice cum va reacţiona directoarea.

Contactată, directoarea centrului susţine că a fost vorba doar de o zgârietură care s-a infectat şi nu de un act de cruzime.

Directoarea a fost chemată la Ministerul Muncii Protecției Sociale și a Familiei pentru explicații. Mai mult, acest caz este deja investigat de oamenii legii. În acest sens, a fost creată o comisie specială de anchetă formată din polițiști, procurori, reprezentanți ai instituțiilor de medicină legală și psihologi.