De râsu’-plânsu’ în Republica Moldova. După ce a fost îngropat a apărut la poarta casei, viu şi nevătămat

Un bărbat declarat mort şi înmormântat creştineşte de familie, într-un sat din Republica Moldova, a apărut viu şi nevătămat la o săptămână după ceremonia funerară. Rudele sunt şocate de cele întâmplate şi se întreabă acum pe cine au înmormântat.

03 aug. 2015, 19:19
De râsu’-plânsu’ în Republica Moldova. După ce a fost îngropat a apărut la poarta casei, viu şi nevătămat

Încurcătura a avut loc după ce poştaşul din localitatea Corneşti (satul Hânceşti, Republica Moldova) a descoperit într-o casă veche un cadavru în stare de descompunere, aproape imposibil de identificat. Deşi a bănuit că victima ar fi un bătrân de 70 de ani, care locuia în casa respectivă, oamenii legii au constatat că este vorba despre un bărbat de 58 de ani, separat de ceva vreme de soţie, care hoinăreşte prin sate şi este rudă cu bătrânul în casa căruia a fost găsit cadavrul.

Citeşte şi Un bărbat din Iaşi s-a trezit la propria înmormântare. Te cruceşti când afli ce i-au făcut rudele

După un timp, la o săptămână după ce a avut loc înmormântarea, bărbatul care în acte a fost declarat mort a apărut în sat viu şi nevătămat, spre marele şoc al familiei şi al celorlalţi localnici. Potrivit provincial.md, care relatează cazul, el a izbucnit în plâns când şi-a văzut mormântul.

Acum rudele bărbatului se întreabă cine este străinul pe care l-au înmormântat.