Reputat profesor de la Agronomie, găsit spânzurat în birou. Avea 69 de ani

Un cunoscut profesor universitar din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti şi-a pus capăt zilelor. Este vorba despre prof. univ. dr. Alexandru Șonea, care era şi președinte al Senatului Universităţii.

06 iul. 2021, 09:23
Reputat profesor de la Agronomie, găsit spânzurat în birou. Avea 69 de ani

Un reputat profesor a fost găsit spânzurat în propriul birou de un angajat al USAMV.

Poliția Capitalei a anunţat că trupul neînsuflețit va fi dus la INML, iar cercetările vor fi efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă.

Citeşte şi Tânăra strivită de maşină într-o staţie de autobuz din Baia Mare a murit

Reputat profesor de la Agronomie, găsit spânzurat în biroul de la USAMV

În această dimineață, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în incinta sediului unei unități de învățământ superior, situată în sectorul 1, a fost găsit decedat un bărbat. La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările vizează stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Capitalei.

Surse din anchetă au dezvăluit faptul că familia era îngrijorată pentru că profesorul nu ajunsese aseară acasă. Anchetatorii încearcă acum să stabilească cauzele exacte ale decesului şi ora la care a avut loc decesul.

Citeste si Salvamar jefuit în timp ce acorda primul ajutor unui tânăr scos din mare. Hoţul a fost prins de un jandarm aflat în vacanţă

Răzvan Teodorescu, rector la Universitatea de Agronomie: ”Suntem în stare de șoc”

Cei din conducerea Universității de Agronomie nu-și explică această tragedie. Rectorul instituției spune că Alexandru Șonea era o persoană echilibrată care nu avea niciun motiv să recurgă la un asemenea gest.

Suntem în stare de joc. Nu pot să spun decât că era o persoană echilibrată. Nu știu vreun motiv care să-l fi împins la acest gest. De circa 20 de ani preda la Universitate. Are o familie echilibrată. Nu știu ce să comentez mai mult. A fost găsit în biroul dânsului de o îngrijitoare de la Universitate”, a spus rectorul, la Digi24.