Restricţii de circulaţie în Capitală. Care sunt recomandările poliţiştilor

Traficul rutier va fi restricţionat, sâmbătă, pe arterele din preajma Arenei Naţionale, având în vedere că, începând cu ora 19.45, este programat meciul dintre CSA Steaua Bucureşti şi Academia Rapid, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

14 apr. 2018, 06:26
Restricţii de circulaţie în Capitală. Care sunt recomandările poliţiştilor

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunţat că sâmbătă, începând cu ora 18:30, va fi restricţionat traficul rutier, cu excepţia R.A.T.B., progresiv, pe Strada Maior Coravu, între Şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, dar şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson, pe Strada Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson, pe Bulevardul Basarabia între Piaţa Muncii şi Bd. Chişinău, dar şi pe Strada Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond Strada Maior Coravu.

Meciul dintre CSA Steaua Bucureşti şi Academia Rapid, din returul campionatului Ligii a IV-a, este programat sâmbătă, la ora 19.45, pe Arena Naţională. Prima variantă aleasă de Steaua Bucureşti a fost stadionul din Chiajna, dar Peluza Sud a anunţat că va boicota derby-ul, în cazul în care se va disputa pe arena Concordiei. Într-un final, oficialii din Ghencea au decis să închirieze cel mai mare stadion al ţării pentru meciul cu Academia Rapid, principala contracandidată în lupta pentru promovarea în Liga a III-a.