RESTRICŢII de circulaţie pe o porţiune din Bd. Kiseleff, în fiecare weekend. Până când sunt valabile HARTA

Circulaţia auto va fi restricţionată, în fiecare weekend, începând cu data de 1 iulie 2016, pe o porţiune din Bd. Kiseleff, ca urmare a desfăşurării unor activităţi sportive în cadrul proiectului "Via Sport". Restricţia va fi valabilă până la sfârşitul lunii august. 

01 iul. 2016, 07:09

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în fiecare week-end din perioada 01.07 – 28.08.2016, vor avea loc activităţi sportive în cadrul proiectului „Via Sport”.
Prin urmare, traficul rutier va fi restricţionat începând din ziua de vineri ora 22:00 până duminică ora 14:00, pe şos. Kiseleff între str. Arh. Ion Mincu şi Piaţa Victoriei şi pe str. Monetăriei.

Rute ocolitoare:
Bd. Kiseleff – Str. Ion Mincu – Bd. Ion Mihalache – Piaţa Victoriei.

Poliţiştii solicită conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.