1 MAI pe Litoral. RESTRICŢII pe plajele CORBU şi VADU. Unde vor mai putea să campeze turiştii

Restricţii pe cele mai frumoase plaje sălbatice din România. Turiştii care se pregătesc să plece spre mare, la Vadu sau Corbu, trebuie să ştie că nu se vor mai bucura de libertatea absolută ca până acum. De mâine, vor fi obligaţi să campeze doar în locurile special amenajate şi să plătească o taxă de acces pe nisip.

30 apr. 2015, 10:18
1 MAI pe Litoral. RESTRICŢII pe plajele CORBU şi VADU. Unde vor mai putea să campeze turiştii

Începând de mâine, pe plajele Vadu şi Corbu, turiştii vor plăti pentru campare o taxă de 5 lei pe zi, informează România TV. În plus, maşinile vor putea fi lăsate doar în parcările special amenajate.

Petrecăreţii care au venit deja la mare, nu sunt foarte încântaţi de aceste măsuri.

„Este foarte mult de mers. Maşinile într-adevăr, nu pe plajă, nu la 20 m de apă, dar măcar aici unde stăm noi dacă s-ar face ceva la 100 m, dar tocmai sus pe dealul ăla e un pic cam departe”, a spus un turist. 

Citeşte şi Sute de FEMEI SEXY au PROTESTAT în SÂNII GOI pentru a-şi câştiga dreptul de a se BRONZA TOPLESS pe plajă FOTO

Sunt şi turişti care înţeleg necesitatea măsurilor luate de autorităţi. „E un semn de civilizaţie, trebuie să înţelegem că trebuie să respectăm ce ne oferă şi natura, până la urmă înseamnă că o să fie un pic mai curat”, a spus un alt turist. 

Citeşte şi Litoralul românesc, promovat printr-un concurs inedit de ciclism. Beach Race XCO, pe plaja sălbatică din Corbu

Restricţiile pe plajele Vadu şi Corbu au fost luate ca urmare a sesizărilor primite de primărie cu privire la maşinile parcate la malul mării şi gunoiul aruncat la întâmplare. 

Pe plajele sălbatice au fost amplasate pentru turişti şi panouri de atenţionare.