Restricţionarea traficului pe Podul Agigea creează haos printre navetişti şi şoferi

Haos şi nemulţumiri odată cu restricţionarea traficului pe Podul Agigea. Uzi până la piele şi în bătaia vântului, navetiştii din sudul litoralului au fost nevoiţi să treaca podul pe jos. Traficul de mare tonaj a fost închis pe pod pentru lucrările de reabilitare, iar oamenii vin cu un microbuz până la pod şi iau altă maşină după ce traversează.

04 oct. 2013, 06:44
Restricţionarea traficului pe Podul Agigea creează haos printre navetişti şi şoferi

Tirurile, autobuzele sau chiar microbuzele nu mai au voie să treacă pe pod, informează România TV. Aşa se face că navetiştii nu au mai putut fi duşi la destinaţie. Oamenii au fost nevoiţi să coboare şi să o ia pe jos până la celălalt capăt unde au fost aşteptaţi de alte microbuze. „Ce să facem, o luăm pe jos. Tremurăm. Vin de la Mangalia. Este foarte dificil, trebuie găsită altă metodologie de trecut dincolo”, a spus un navetist supărat.

„Poliţiştii rutieri asigură în permanenţă supravegherea traficului pe Podul rutier Agigea”, a declarat agent-şef Cristina Vasile, purtător de cuvânt SPR Constanţa.

Pentru maşinile mari, circulaţia este deviată pe la Medgidia, şoferii fiind nevoiţi să facă un ocol de zeci de kilometri.