Reţea de trafic de droguri, formată din opt persoane, anihilată de procurorii DIICOT

O reţea de traficanţi de droguri a fost anihilată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Bacău, oamenii legii stabilind că cele opt persoane implicate vindeau un gram de cocaină cu 100 de euro, iar pentru un comprimat ecstasy cereau sume cuprinse între 50-80 de lei. Două persoane au fost prinse în flagrant în timp ce aveau asupra lor 100 de grame de cocaină şi aproape o mie de comprimate de ecstasy.

05 iul. 2019, 13:57
Reţea de trafic de droguri, formată din opt persoane, anihilată de procurorii DIICOT

Potrivit unui comunicat DIICOT, în zilele de 3 şi 4 iulie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bacău împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău au desfăşurat activităţi pentru destructurarea unei reţele de trafic de droguri, oamenii legii reuşind la data de 4 iulie, prinderea în municipiul Oneşti, a două persoane care efectuai o tranzacţie cu droguri de mare risc.

Cu această ocazie, asupra unei dintre persoane, oamenii legii au găsit 100 grame cocaină şi 982 comprimate de ecstasy (MDMA) cu diferite logo-uri, iar asupra celeilalte persoane, suma de 8200 euro necesară efectuării tranzacţiei.

„În perioada precizată, pentru destructurarea reţelei de trafic de droguri ce acţiona pe raza judeţelor Bacău şi Braşov au fost efectuate un număr de 8 percheziţii la locuinţele suspecţilor şi au fost puse în executare un număr de 7 mandate de aducere cu această ocazie fiind depistate şi diferite cantităţi de droguri de risc, respectiv cannabis”, se arată în comunicat.

Procurorii au precizat că în această cauză sunt cercetate opt persoane din judeţele Bacău, Arad şi Braşov pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc. Acestea vindeau un gram de cocaină cu 100 de euro, iar comprimatul ecstasy cu sume cuprinse între 50-80 lei.


loading...
Partenerii noștri