Reţeaua GGPOKER intră în România prin PLAYGG.RO

Noua platformă aduce în România întreaga infrastructură GGPoker, de la aplicațiile de desktop și mobil, la turneele și opțiunile exclusive marca GG

10 dec. 2021, 15:14
Reţeaua GGPOKER intră în România prin PLAYGG.RO

Din decembrie, jucătorii români au acces la rețeaua internațională GGPoker și la cele mai mari turnee de poker online din lume, numai pe platforma playgg.ro.

Pe piața locală, Playgg.ro funcționează sub licență ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) și este administrat de WindGG, un joint venture între companiile GGN Europe Ltd și Skywind Holdings Ltd.

Noua platformă aduce în România întreaga infrastructură GGPoker, de la aplicațiile de desktop și mobil, la turneele și opțiunile exclusive marca GG, oferind în același timp asistență în limba română și instrumente de joc responsabil care să vină în întâmpinare nevoilor jucătorilor autohtoni.

Ambasadorul global GGPoker, Daniel Negreanu, câștigător al 6 brățări WSOP și unul dintre cei mai celebri jucători de poker din istorie, este descendentul unei familii de români, părinții săi emigrând în Canada în 1967. Daniel va fi imaginea PlayGG, urmând să se implice atât în promovarea brandului, cât și în promoțiile speciale dedicate pieței din România

“Suntem extrem de încântați de parteneriatul cu GGPoker. Filosofia Skywind este să dezvolte parteneriate locale la scară globală și suntem mândri că facem parte din proiectul PlayGG”, spune Hilary Stewart-Jones, CEO, Skywind Holdings.

Și Marco Trucco, managing director GG Poker pe Europa, este de părere că ”Am făcut un pas important în expansiunea GG Poker pe piețeșe reglementate europene. De acum, și jucătorii români au acces la cel mai performant software de poker, la cele mai mari turnee și cele mai bune promoții din industrie.”

Mai multe detalii despre jocurile, turneele și opțiunile exclusive PlayGG, pe www.playgg.ro.

Despre Rețeaua GGPoker: Rețeaua GGPoker oferă acces B2B la GGPoker, unul dintre liderii pieței internaționale de poker online, cu o bază imensă de jucători din întreaga lume. Oferta GGPoker constă în jocuri și funcții cu totul originale, precum tipurile de joc Rush&Cash, All-In or Fold, Flip& Go, Spin&Go, sau opțiuni unice precum platforma de vândut și cumpărat acțiuni, video messaging prin SnapCam, istoric și analiză a jocului prin PokerCraft și Smart HUD – funcții concepute pentru a duce experiența de joc la un nou nivel. În 2020, GGPoker a organizat turneul cu cel mai mare fond de premii din istorie, Main Event-ul WSOP (World Series of Poker), iar în urmă cu câteva săptămâni a găzduit ediția 2021 a WSOP Online.

Despre Skywind Limited: Grupul Skywind a fost înființat în 2012 de o echipă de experți ai industriei de gaming. Compania depune eforturi neîncetate de a recruta cei mai buni oameni din domeniu, ceea ce se reflectă în gama largă de produse lansate până acum. Skywind oferă servicii inovatoare pe zeci de piețe internaționale, cu accent pe jocuri de cazino online sau live, pariuri sportive și pariuri live.

Contacte pentru presă:

Skywind Holdings Ltd – [email protected]

GGPoker Network – Paul Burke [email protected]