Regina Maria şi Sanador prelucrează teste pentru depistarea coronavirusului

Regina Maria şi Sanador au anunţat că, la solicitarea statului, prelucrează teste pentru depistarea coronavirusului. 

20 mart. 2020, 06:18
Regina Maria şi Sanador prelucrează teste pentru depistarea coronavirusului

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria prelucrează testele pentru depistarea coronavirusului sunt procesate în Laboratorul Central, în condiţii de maximă siguranţă.

„Confirmăm că Laboratorul Central al Reţelei de sănătate REGINA MARIA, în regim de colaborare cu autorităţile statului şi numai la solicitarea acestora, prelucrează înca de săptămâna trecută teste Real Time PCR pentru depistarea infecţiei cu coronavirus. Probele sunt procesate în Laboratorul Central în condiţii de maximă siguranţă, pe un flux separat, de către personal instruit special şi echipat corespunzător”, potrivit reprezentanţilor Regina Maria.

De asemenea, Sanador a anunţat că începând de vineri va prelucra teste pentru depistarea coronavirusului. 

„Testam, la cerere, populatia adulta pentru SARS-CoV-2 prin RT PCR din exudat nazo-faringian, pe baza de programare la 021-9699.

Locatie: Laboratorul de Analize Medicale din Calea Plevnei, nr. 172. Orar: Luni – Vineri: 07.00 – 19.00. Rezultatele sunt gata in 24 de ore si se pot afla de pe site-ul www.sanador.ro, cu CODUL DE PROBA. Pret: 350 lei.

Citeşte şi Gigi Becali aşteaptă acreditarea pentru a putea începe testele pentru Covid-19. „La mine la clinică le fac în 2-3 ore”