Reţeaua samsarilor imobiliari din Sibiu. Cum a retrocedat Iohannis căminul de bătrâni din str. George Coşbuc

Publicat: Miercuri, 22 Octombrie 2014 14:55 // Actualizat: Miercuri, 22 Octombrie 2014 14:55 // Sursa: romaniatv.net

Retrocedarea caminului de batrani din Sibiu, strada George Cosbuc, nr. 20, scoate la iveala o alta afacere profitabila pentru Klaus Iohannis, in calitatea sa de lider al FDGR. Un nou caz de praduire a bunurilor comunitatii locale, o alta forma de capusare a bugetului statului. Intr-o plangere penala, Iohannis este acuzat de conflict de interese. Despre ce este vorba? Primaria Sibiu restituie Caminul de batrani din strada George Cosbuc nr 20 catre FDGR.

Primaria era reprezentata de Klaus Iohannis, iar presedinte al FDGR era acelasi Klaus Iohannis. Lucrurile sunt cu atat mai murdare cu cat Caminul de batrani plateste chirie FDGR in suma de 100 milioane de lei pe luna. Cine asigura acesti bani? Primaria, pentru ca azilul se afla in subordinea consiliului local. O formula deja clasica la Sibiu de tepuire a banului public. Mai trebuie precizat ca, initial, azilul de persoane varsnice s-a aflat in subordinea Ministerului Muncii,dar, prin influente la Bucuresti, Iohannis a reusit sa obtina o decizie guvernamentala prin care imobilul sa fie scos din domeniul public al statului si trecut in domeniul privat al primariei Sibiu. Manevra necesara pentru retrocedarea cladirii. Totodata, caminul de batrani a fost renovat din bani publici( cateva miliarde de lei vechi de la bugetul de stat) cu putin timp inainte de a fi retrocedat. Desi este evident ca Iohannis s-a aflat in conflict de interese, procurorii de la Parchetul General l-au scos basma curata.

"Primaria Sibiu, condusa de un etnic german (Iohannis Klaus Werner), presedinte al FDGR si consiliul local, alcatuit in majoritate din etnici germani ( toti membrii FDGR) retrocedeaza imobilui din str. George Cosbuc si tot ea ( primaria) plateste chirie, din banii contribuabililor sibieni, propriei organizatii entice- FDGR", se arata intr-o plangere penala inaintata la Parchetul General in 2013, care a constituit obiectul dosarului penal nr. 644/P/2013, fiind instrumentat de procurorul sef Cristian Lazar de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Jutitie si Casatie, Sectia de urmarire penala si criminalistica.

In plangere se precizeaza ca "Iohannis Klaus Werner a fost presedinte al FDGR pana in februarie 2013, cand s-a inscris in PNL. Din postura de primar al municipiului Sibiu a incheiat un contract de inchiriere cu FDGR-al carui presedinte era, pentru caminul pentru persoane varsnice Sibiu, situate in strada George Cosbuc, nr.20".

Citeşte mai mult pe ancheteonline.ro

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 oct 10:05
Răspunde | Votează email 0 email
Dan
Poate ca trebuia sa ne vorbiti de retrocedarile la care participa membrii marcanti pesedisti ,Ilie Sarbu ar trebui sa fie alaturi de marii infractori ai retrocedarilor .Ati uitat de "drujba lui Dumnezeu "?Ar trebui sa ne vorbiti de marele dosar de coruptie microsoft unde deocamdata ponta este martor ,dar situatia s-ar putea schimba si ce ne-am face cu un presedinte infractor ?
22 oct 18:16
Răspunde | Votează email 0 email
PONTA PRESEDINTE !
Iohannis este sustinut de hotii din PDL (ascunsi acum sub masca PNL, dupa ce in campaniile trecute si-au schimbat culoarea portocalie) : Blaga, Berceanu, Boc, Videanu, Anastase, Flutur,etc. Chiar ii vrem pe astia din nou la Palatul Cotroceni si la Palatul Victoria ?? Vrem iar taiere de salarii, pensii, desfiintare de spitale, etc ?

opiniabuzau.ro/index.php/opini/27576-de-ce-il-voi-vota-pe-klaus-iohannis

Mobilizare maxima!

PONTA = 57%.........Iohannis = 33%...DIN PRIMUL TUR !

youtu.be/fO6hs2A_kJ0
ancheteonline.ro/2014/10/reteauna-samsarilor-imobiliari-din-sibiu-controlata-de-iohannis-cum-s-au-intocmit-actele-de-retrocedare-a-unui-imobil-intr-o-singura-zi/
mafiilepdl.ro
22 oct 15:31
Votează email 0 email
...calitatea sa de lider al FDGR. Un nou caz de praduire a bunurilor comunitatii locale, o alta forma de capusare a bugetului statului. Citește mai departe… Source: romaniatv.net Related Posts...
22 oct 15:08
Răspunde | Votează email 0 email
Tepes
o tara de conducatori corupti!
22 oct 15:07
...rel="nofollow" target="_blank">ancheteonline.ro Source Article from http://www.romaniatv.net/reteaua-samsarilor-imobiliari-din-sibiu-cum-a-retrocedat-iohannis-caminul-de-batrani-din-str-george-cosbuc_178512.htmlReţeaua samsarilor imobiliari din Sibiu....
1
EUR
4.8297
RON
31 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H