Reţeaua Soros = AUR

Miscari de trupe in subteranele propagandei sorosiste! Soldatii ONG-urilor acum servesc intereselor AUR si au trecut din nou la atacuri in cascada! Cea mai noua tinta - SRI si intelligence-ul Romaniei! Se doreste decredibilizarea totala a serviciilor de protectie a Romaniei si a tuturor oamenilor din servicii! Reateaua Soros de ONG-uri, influentatori de opinie si lideri digitali ai unei armate de zombie creduli s-a mobilizat in ultima perioada spre a servi scopurilor politice ale partidului extremist AUR. Apar zilnic cazuri in care, prin metode specifice, “se descopera” sau se incearca destabilizarea unor institutii sau ale unor oameni importanti din establishment-ul Romaniei. Toate aceste atacuri sunt preludiul unui an extrem de dur, 2024, in care se va varsa mult sange ideologic si se vor face multe “crime” in folosul “binelui suprem”.

21 iul. 2023, 14:07
Reţeaua Soros = AUR

Noile pozitionari de pe frontul influentelor din Romania sunt din ce in ce mai evidente pentru un ochi avizat care stie sa se uite dincolo de titlurile stirilor. Sa incepem cu inceputul ca sa fie clar pentru toata lumea de ce a venit aceasta miscare browniana a particulelor in suspensie, particulele fiind diverse personaje cultivate cu atentie spre a parea credibile in ochii celor care nu-si pun niciodata intrebari si asteapta doar raspunsuri venite de fiecare data de la altii.

Miliardarul George Soros, cel mai important donator al democratiilor europene, s-a retras din activitate la venerabila varsta de 92 de ani. Sceptrul si coroana unuia dintre cele mai eficiente si complexe sisteme de influenta sociala au fost predate fiului sau, Alexander Soros, care a anutat inca de la inceput ca va reduce cu 40% fondurile si personalul organizatiei pe care acum o patroneaza. Aceasta veste a venit ca un anunt de concediere printre membrii ONG-urilor din Romania, lucru care, insa, nu i-a descurajat pe soldatii cu tastaturi, ci i-a facut sa se agite si mai tare spre a-si arata utilitatea noii stapaniri.

Cum intervine SRI în cazul încercării unui partid de a câștiga fraudulos alegerile. Generalul Anton Rog, precizări clare după ce i s-a dat exemplul AUR
Astfel, ajungem la ultimul atac in forma organizata asupra intereselor Romaniei, cazul SRI. Una dintre institutiile care pana acum nu a fost luata drept tinta a devenit astazi, tocmai prin prisma rolului important in societate si al credibilitatii, un bun punct de atac pentru agentii Soros. Sa destructuram, asadar, pe puncte strategia prin care se incearca asaltul asupra Serviciilor de Informatii ale Romaniei.

Primul pas: Agentii Soros il aleg drept tinta pe generalul SRI – Anton Rog!

Contextul este urmatorul. Invitat la o conferinta despre digitalizare si viitor, directorul Centrului Cyberint a facut mai multe declaratii in premiera despre “modus operandi” al SRI prin care se identifica si se analizeaza, iar ulterior se elimina orice pericol la adresa democratiei in Romania. Fara sa dea prea multe detalii, asa cum este si firesc pentru oricine inrolat in serviciile secrete, generalul Anton Rog a descris in cateva minute tipul de amenintari pe care SRI-ul le identifica si le elimina. Printre aceste amenintari fiind si una dintre cele mai moderne, respectiv aceea a unui grup de interese de a influenta in orice fel libera alegere in cazul votului pentru un grup de oameni. Mai concret fix, ceea ce fac de fiecare data ONG-urile si gruparile de interese care urmaresc sa impinga masele de votanti intr-o directie sau alta.

 

 

Imediat agentii Soros grupati in garnizoanele media – Libertatea, Europa Libera si G4media au iesit la atac si l-au acuzat pe omul SRI ca ameninta partidele politice si ca pune la indoiala alegerile libere. Cu titluri precum: “Închidem site-uri și luăm mandate pe siguranță națională dacă un partid vrea să câștige alegerile prin acțiuni hibride “ – G4media sau “Declarațiile unui general SRI demonstrează cum noua Lege a securității cibernetice poate pune în pericol alegerile libere” – Libertatea sau “Ce a vrut să spună generalul SRI Anton Rog? Expert: Amenință partidele politice” – Europa Libera mai multe institutii media au inceput asaltul pentru a-l decredibiliza total pe generalul SRI interpretandu-i malitios orice declaratie.

Tot acest demers media nu este deloc intamplator. Asaltul soldatilor Soros cu tastaturi la picior a servit perfect scopului politic al partidului extremist AUR.

 

Pasul doi: Claudiu Tarziu, vicepresedintele AUR, se arunca si el in lupta contra SRI

Atacul vicelui AUR la acelasi general SRI, Anton Rog, si la dezvoltarea capabilitatilor de cyber security ale SRI tradeaza chiar si pentru un ochi neavizat similitudinile de gandire dintre AUR si gruparile sorosiste. Simtindu-se cumva vizat impreuna cu partidul sau extremist AUR, Claudiu Tarziu a fost cel care a declinat in zona politica “ingrijorarile” sincere si dezinteresate din media. Aceasta complicitate vinovata intre ambele divizii de influenta sorosista, “presa libera” si “politicienii preocupati de interesul public” au functionat perfect si de aceasta data. Omul AUR a aruncat deja grenadele vorbind despre SRI si politia politica, iar media prietenoasa cu AUR (nu mai reluam titlurile publicatiilor) au propagat din nou masiv mesajele anti SRI, rostogolind ideea unei grave probleme.

Pasul trei: Emilia Sercan si-a bagat si ea coada de vulpe batrana si sireata in poza

Tot in ultima perioada atacul la SRI a fost putin diversificat. Pentru ca media prietenoasa cu interesele lui Soros este una cu audienta marginala si, totusi, Claudiu Tarziu este doar vicele AUR, a fost nevoie ca armata de sorosisti sa arunce in lupta un alt soldat kamikaze: Emilia Sercan, jurnalistul care investigheaza doar CV-uri.

Dosarul care i-a fost repartizat de aceasta data batranei vulpoaice Sercan este unul cat se poate de banal, din care cu greu chiar si dansa, cu experienta ei in manipulari, a reusit sa scoata ceva demn de atentia opiniei publice. Atacul Emiliei Sercan la lectorul Universitatii Bucuresti, care si-a trecut in CV ca a fost sef al Departamentului HR la SRI, iar acum a castigat concursul pentru un post de asistent universitar la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii este o noua mostra de reavointa si de interpretare subiectiva a unui eveniment cat se poate de firesc.

 

Intregul atac al Emiliei Sercan la adresa lui Antonio Amuza poate fi gasit aici:

Zilele trecute, generalul in rezerva, Voinescu, a avut si el parte de un atac similar. Mai exact ceea ce reclama Emilia Sercan ca fiind o situatie extrem de grava este de fapt un proces de intentie facut de aceasta impreuna cu tabloidul Libertatea. Cazul lectorului Antonio Amuza, care este acuzat ca n-ar putea sa predea la FJSC pentru ca a lucrat in trecut la SRI, ne arata cat de lipsiti de scupule sunt oamenii propagandei sorosiste. Pe scurt, Emilia Sercan in persoana sau alti profesori cu afinitati ideologice asemanatoare pot recruta si pot otravi mintile tinerilor prin facultati cu mentalitatea ONG-ista, dar un profesor care a lucrat in SRI nu poate nici macar sa predea si sa ocupe un loc la catedra el devenind imediat suspect si fiind considerat un “infiltrat” al sistemului.

Motivul pentru care reteaua Soros ataca SRI-ul!

Interesul retelei Soros este sa arate ca orice agent de influenta si strangere de informatii si propagator de reclamatii, numit astazi pretentios avertizor public de integritate va fi protejat de Reteaua Soros in orice conditii. Este evidenta continua incercare a acestei Retele Soros de a reduce toate capabilitatile de intelligence ale Romaniei si sa-si poata impinge iar protejatii si selectatii in conducerea Romaniei. Totusi, ceea ce e cu adevarat ingrijorator este faptul ca toate aceste evenimente si aceste subterfugii se petrec foarte aproape de linia frontului. Razboiul dintre Rusia si Ucraina este un element de mare incertitudine in zona si instabilitatea politica de la Bucuresti, poate naste mari probleme pentru aceasta intreaga zona a Europei. Suveranistii AUR, in complicitate tacita cu Reteaua Soros, sunt pe cale sa devina, astfel, cel mai aprig agent Soros din Romania, lucru care, cu siguranta, le va aduce beneficii pe termen scurt, dar pe termen lung vor fi identificati ca un partid ONG de tip USR.

Citeşte şi

Dana Budeanu, atac fără precedent la George Simion şi Şoşoacă: „Nu mai vorbiţi de Ţuţea! El a făcut puşcărie a avut demnitate, caracter, nu şi-a pus poalele în cap, ca voi!”

P.S. Catalin Tolontan s-a intrebat astazi intr un editorial cum se poate ca din tara pazita de SRI copiii romani sa-si doreasca sa plece. Raspunsul este simplu : reteaua Sorosista avandu-i ca varfuri pe Tapalaga, Tolontan, CTP, Sercan, etc… a reusit in ultimii 20 de ani sa aduca la varful Romaniei pe Basescu, Boc, Macovei, Dragnea, Catzu, Dancila etc.