Rețeta cu care Monica Bîrlădeanu l-a cucerit pe Valeriu Gheorghiță: „La frigider până mâine dimineață”

Rețeta cu care Monica Bîrlădeanu l-a cucerit pe Valeriu Gheorghiță. Zilele trecute, actrița a împărtășit cu fanii un desert care este adorat atât de ea, cât și de partenerul ei. Ea i-a gătit  o tartă cu lime de care a fost foarte mândră și arătat fanilor ei cum se prezintă prăjitura, apoi a pus-o la frigider.

13 feb. 2024, 10:18
Rețeta cu care Monica Bîrlădeanu l-a cucerit pe Valeriu Gheorghiță: „La frigider până mâine dimineață”

Rețeta cu care Monica Bîrlădeanu l-a cucerit pe Valeriu Gheorghiță. „Gata prăjitura, dar cred că o știți, este populară pe Instagram. Merge la frigider până mâine dimineață. Vă pup!„.

Citește și: Ce decizie a luat Monica Bîrlădeanu după vacanța cu Valeriu Gheorghiță în Italia. Anunț-surpriză pe Instagram: ”Mi-am dat seama că nu am nicio șansă”

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă multă lume nu le dădea șanse. La finalul lunii trecute, Monica Bîrlădeanu a primit un inel cu diamante, pe care îl poartă mereu pe deget. Nu l-a etalat la propriu, însă a avut grijă să nu îl ascundă în fotografiile postate pe internet.

Rețeta cu care Monica Bîrlădeanu l-a cucerit pe Valeriu Gheorghiță

Blat

: 250g biscuiți măcinați, 50g de nucă de cocos, 1 lingură de zahăr pudră, 100g unt topit, 150ml lapte.

Cremă: 500g cremă de brânză, 120g zahar pudră, 1 plic de zahar vanilat, 100ml sirop de mentă (puteți folosi și alt sirop), coajă rasă de la  1- 2 lime, suc de la o jumătate de limă, 250ml de smântână dulce,  1 plic de gelatină, 4 linguri de apă rece.

Mod de preparare: Pentru blat amestecați toate ingredientele și presați într-o tavă cu diametrul de 22 cm. Apoi amestecați gelatina cu apă și lăsați-o să se umfle. Crema de brânză, zahărul pudră, zahărul vanilat, siropul, sucul și coaja de lime se amestecă împreună. La final adăugați smântâna dulce și amestecați totul împreună.

Încălziți gelatina scurt (în care ați pus cele 4 linguri de apă) pentru a se dizolva, amestecați 1-2 linguri de cremă pentru a evita formarea de cocoloașe, apoi îmbinați totul. Întindeți crema peste blat și lăsați tarta cu lime să stea (cel mai bine peste noapte) minim 5 – 6 ore, la frigider. Decorați cu coajă rasă de lime sau după cum doriți.