Reţetă de ciorbă pentru mahmureală. Este făcută din resturile de la masa de Crăciun. Ce alte bunătăţi mai poţi face

Resturile de la masa de Crăciun te pot ajuta să faci o delicioasă ciorbă pentru mahmureală, dar şi alte bunătăţi precum budinca de cozonac sau diverse salate delicioase.

25 dec. 2020, 08:51
Reţetă de ciorbă pentru mahmureală. Este făcută din resturile de la masa de Crăciun. Ce alte bunătăţi mai poţi face
Ciorba pentru mahmureală este făcută din resturile de la masa de Crăciun.

Reţetă de ciorbă pentru mahmureală. Nu te-ai fi gândit niciodată că resturile de la masa de Crăciun te pot ajuta să faci o delicioasă ciorbă pentru mahmureală.

Ciorbă pentru mahmureală. Cum se face supa Soleanca

Ciorba Soleanca este perfectă pentru mahmureală. Conţine mai multe tipuri de carne şi mezeluri, măsline şi castraveţi muraţi. Această ciorbă este un preparat tradiţional din Republica Moldova, dar are influenţe ruseşti.

Legenda spune că soleanca a fost inventată de o gospodină care transformat într-o fiertură gustoasă toate resturile rămase de la masa de Sărbători. Astfel, în ea se pot folosi resturi de friptură, cârnaţi şi murături. În plus, e o cură excelentă pentru mahmureală, potrivit clickpentrufemei.ro. 

Ce poţi face cu resturile de friptură şi cârnaţi de la masa de Crăciun

Resturile de friptură şi cârnaţi pot fi mărunţite şi refolosite în nenumărate alte feluri de mâncare: paste, gratinuri cu legume, budinci sărate, salate, pot fi adăugate în omlete şi tortilla.

Citeşte şi Reţeta de cozonac propusă de Anna Lesko. Cum face cântăreaţa sarmalele VIDEO

Friptura rece, bine curăţată de piele şi grăsime, tăiată în felii subţiri, e extraordinară în sandvişuri, cu sosuri şi legume (salată verde, castraveţi, ridichi etc.).

Carnea, cartofii la cuptor şi cârnaţi pot fi mărunţite şi folosite pentru a face brioşe sărate, cre sunt perfecte la micul dejun.

Friptura la cuptor poate deveni oricând altceva: o salată consistentă, un preparat chinezesc cu noodles, un topping pentru pizza. La fel poţi proceda cu ouăle sau brânzeturile.

Cozonacul rămas de la masa de Crăciun poate fi transformat într-un desert deosebit. Atunci când începe să se usuce, este perfect pentru o budincă de cozonac.


loading...
Partenerii noștri