Reţeta DIY care va falimenta industria farmaceutică

Ştiai că, prin asocierea câtorva ingrediente naturale pe care le ai la îndemână, poţi preveni, dar şi trata o sumedenie de afecţiuni?

23 iul. 2015, 12:15
Reţeta DIY care va falimenta industria farmaceutică

Amestecul magic folosit încă din cele mai vechi timpuri este făcut din miere şi scorţişoară, ambele ingrediente cunoscute pentru proprietăţile lor vindecatoare şi benefiicile pe care le au pentru sănătate.

Artrita poate fi combătută cu o băutură făcută dintr-o cană de apă fierbinte, în care se dizolvă 2 linguri de miere şi una de scorţişoară. Această băutură trebuie consumată zilnic, atât dimineaţa, cât şi seara.

Acneea poate fi şi ea dată uitării cu o mască făcută din 3 linguri de miere şi una de scorţisoară, aplicată în fiecare seară, înainte de culcare.

Răceala poate fi prevenită, dar şi tratată cu o lingură de miere încălzită, în care ai dizolvat un praf de scorţişoară.

Dacă bei un amestec miraculos de miere şi scorţişoară când şi cum trebuie, kilogramele în plus vor deveni şi ele o amintire. Încălzeşte un pahar cu apă şi dizolvă 1 lingură de scorţişoară, apoi lasă băutura să se răcească. Pune apoi 1 lingură de miere şi bea jumatate din această băutură seara, înaninte de culcare şi cealaltă jumătate seara, înainte de culcare.

Colesterolul îţi dă bătăi de cap? Specialiştii îţi recomandă să consumi în fiecare zi o jumatate de litru de apă în care dizolvi 2 linguri de miere şi 3 de scorţişoară.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.