Reţeta magică pentru o siluetă subţire: Află cum a ajuns Tricia Baker din grăsană, fotomodel

Tricia Baker avea 1,62 m înălţime şi 98 de kilograme. Arăta ca un monstru, dar în câteva luni a dat jos aproape o jumătate din greutatea ei, ajungând la 45 de kilograme, având o siluetă de fotomodel.

14 feb. 2013, 18:24
Reţeta magică pentru o siluetă subţire: Află cum a ajuns Tricia Baker din grăsană, fotomodel

Tricia Baker s-a trezit la realitate pe un teren de baschet. Erau acolo vreo 14 băieţi, care vorbeau între ei destul de tare, astfel încât ea a auzit, la un momen dat, că vorbeau despre ea. Era adolescentă. Unul dintre ei i-a întrebat pe ceilalţi: „Cine e fata aceea?” … „Este una dintre surorile Malone”, i-a răspuns altul. Primul a continuat cu întrebările: „Care dintre ele, Grace sau Jeanne?”, iar celălalt i-a răspuns: „Nu, e cea urâtă!”…

„Adevărul este că îmi plăcea să mănânc. Aveam 98 de kilograme. O voce ascunsă mă îndemna uneori să nu mănânc asta sau asta…dar eu nu mă puteam lipsi de bucuria de a mânca”, recunoaşte Tricia.

În 2011, a rămas însărcinată, iar când a mers la vizita medicală, medicul a întrebat-o când luase atâtea kilograme, iar ea a minţit spunând că în şase săptămâni. Dar după aceea, s-a hotărât ca, după ce i se va naşte copilul, să se pună pe cură de slăbire, scrie Huffington Post.

Şi-a propus să ingere mai puţine calorii şi să ardă mai multe, gândindu-se că o va avantaja şi programul de proaspătă mamă care trebuie să aibă grijă zi şi noapte de copilul ei. Când a fost însărcinată a făcut şi diabet de sarcină şi a fost nevoită să îşi controleze regulat nivelul glicemiei.

De nerecunoscut

După sarcină, a continuat cu o dietă cu conţinut redus de zahăr, a început să mănânce carne slabă, o mulţime de legume şi fructe, a redus alimentele bogate în carbohidraţi şi a consumat mai multe alimente bogate în fibre. „Seara intram în bucuătărie să îmi pregătesc un meniu sănătos, dar nu-mi făcea plăcere”, a dezvăluit Tricia, spunând că a vrut să renunţe la dietă de nenumărate ori.

Dar, într-o zi, şi-a spus: „Acum, ori niciodată. Ori voi fi sora grasă, ori voi fi sexy!” aşa a început să combine dieta alimentară cu mişcarea fizică. „Parcam maşina mai departe de casă, urcam scările pe jos, mergem cu copilul în braţe peste tot, dansam cu el în casă, îl duceam în parc, îmi citeam e-mail-urile stând în picioare, făceam cele mai grele munci în gospodărie, făceam înconjurul casei cu copulul în cârca mea. Când a venit vara, înotam în fiecare zi.

După opt luni, Tricia şi-a artins scopul. Când a mers în vizită la surorile ei gemene, acestea abia au recunoscut-o. Nu le venea să creadă că se schimbase atât de mult şi era atât de frumoasă. Pentru prima oară în viaţa ei era chiar mai slabă decât ele. „Unde e restul din tine?”, o întrebase una dintre surori, în timp ce cealaltă rămăsese cu gura deschisă de uimire.