Reţete preparate acasă pentru curăţarea pielii

Impuritatile acumulate pe piele de zi cu zi, utilizarea machiajului pe tot parcursul zilei au tendinta de a infunda porii.

15 mai 2014, 20:21
Reţete preparate acasă pentru curăţarea pielii

Pentru a rezolva problema, puteti face o curatare a pielii acasa, optand pentru unele dintre retete de mai jos:

Masca cu argila pentru ten gras
Aveti nevoie de argila si apa. Amestecati aceste ingrediente pana obtineti o pasta groasa, care poate fi intinsa pe piele. Aplicati masca pe fata, lasandu-o sa actioneze timp de 15 minute. Argila absoarbe impuritatile pielii. Dupa 15 minute, se spala fata cu apa.

Crema de porumb pentru ten mixt
Aveti nevoie de doi porumbi fierti, un ou, sucul de la o lamaie de dimensiune medie si o lingurita de ulei de masline. Se amesteca toate ingredientele intr-un castron si apoi se pun intr-un blender pana se formeaza o pasta. Pentru a aplica, utilizati un tampon de bumbac, frecati usor crema pe pielea fetei. Se lasa sa actioneze pentru un interval de zece minute si se indeparteaza apoi cu apa calda.

Masca cu iaurt pentru ten normal
Veti folosi trei linguri de iaurt amestecat cu o lingura de fulgi de ovaz. Se amesteca cele doua ingrediente si se aplica pe piele cu un tampon de bumbac. Se lasa sa stea actioneze aproximativ 15 minute si se indeparteaza apoi masca cu apa, scrie site-ul Bewoman.ro.

Masca de miere pentru pielea uscata
Se amesteca doua linguri de miere cu o lingura de ulei de migdale si o lingura de fulgi de ovaz. Se amesteca totul intr-un castron pana se obtine o pasta moale si se aplica pe fata cu varful degetelor. Se lasa sa actioneze timp de 15 minute inainte de a scoate masca cu apa.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro