Retrogradul de iarna al lui Mercur e in actiune! Ce se schimba pentru zodii? Nu uita sa respiri adanc!

Mercurul retrograd si drama inevitabila pe care o aduce se intoarce. Planeta mesager cosmic „doarme" oficial pe cer din 14 ianuarie pana pe 3 februarie 2022.

20 ian. 2022, 06:58
Retrogradul de iarna al lui Mercur e in actiune! Ce se schimba pentru zodii? Nu uita sa respiri adanc!

Mercur, planeta comunicarii si a mintii, si-a inceput faza retrograda in Varsator. Aceasta inseamna ca vom incepe aceasta calatorie intampinand intarzieri si confuzie in legatura cu modul in care ne conectam cu altii din retelele noastre – in special cu prietenii si cunostintele ocazionale. Asigura-te ca nu faci afirmatii nebunesti sau impertinente pe retelele sociale, deoarece efectele negative pot fi destul de intense in aceasta perioada!

Horoscop RUNE. Pietrele magice anunţă câştiguri impresionante, săgeţi ale lui Cupidon şi o escapadă în weekend

Grupurile nu se vor teme sa se uneasca pentru a-i dobora pe altii. In aceasta perioada initiala, s-ar putea sa ajungi sa auzi de vechii prieteni sau cunostinte care incearca sa se reconecteze cu tine. Daca vrei sa faci asta, fa-o! Cu toate acestea, daca apar dezacorduri sau incertitudini cu prietenii, fa tot posibilul sa discutati cu calm sau amana-le pentru a le revizui atunci cand gandesti corect. Cand danseaza pentru scurt timp inapoi in Capricorn, vei avea ocazia sa iti reevaluezi si sa iti revizui obiectivele profesionale, ambitiile si planurile pe termen lung. Daca apar intarzieri si probleme, stii ca ti se ofera sansa de a modifica cursul si de a rezolva problema. Si nu uita sa respiri adanc! Ai puterea sa le rezolvi pe toate!

Iata cum ne va afecta iarna 2022 Mercur retrograd?
BERBEC (21 Martie – 19 Aprilie)
Fa un pas inapoi si analizeaza modul in care te conectezi cu prietenii tai, grupuri si comunitatile, Berbec. Debutul acestui Mercur retrograd va aduce confuzie si da, o multime de barfe. Neintelegerile cu un prieten sunt, de asemenea, destul de posibile. Cu toate acestea, un vechi prieten, fost sau cunostinta poate chiar sa reapara in viata ta. Fa-o daca doresti, sau nu, daca inca esti suparat din cauza unui lucru intamplat inainte intre voi. Spre sfarsitul ciclului urmator, este posibil sa observi, de asemenea, unele sincompe sau intarzieri in proiectele profesionale. Orice lucru care apare acum iti ofera doar sansa de a-l revizui si de a schimba cursul.

Horoscop Minerva: Cea mai norocoasă zodie a săptămânii, nu o afectează Mercur retrograd deloc

TAUR (20 Aprilie – 20 Mai)
Pune frana proiectelor profesionale, Taur. Obiectivul principal al primului ciclu retrograd al lui Mercur din 2022 iti va afecta cariera, ambitiile si pozitia publica. Nu lansa proiecte noi in acest timp, sau sa incepi un nou job  si nu fa afirmatii indraznete in mod public. S-ar putea sa le regreti in cele din urma. Cu toate acestea, daca un job vechi sau un proiect profesional revine acum, ai putea decide sa revi la el cu incredere. Spre sfarsitul acestui ciclu, este posibil sa fii confuz in legatura cu mass-media, publicarea sau afacerile juridice. Daca nu asta, atunci calatoriile sau provocarile academice iti pot starni nervi.

GEMENI (21 Mai – 20 Iunie)
Mercur retrograd pare sa te provoace mereu, nu-i asa, draga Gemeni? Acest lucru se datoreaza faptului ca planeta care te guverneaza este deosebit de importanta pentru tine si esti profund afectat de fiecare miscare a ei. Ciclul acestui sezon va cauza probabil confuzie cu privire la modul in care urmaresti noi orizonturi in viata ta. Pe de o parte, acest lucru poate duce la intarzieri in legatura cu media, publicatii sau situatii legale, dar, pe de alta parte, s-ar putea sa te simti frustrat cu privire la calatorii, probleme academice sau afaceri. Mai tarziu, Mercur va dezvalui o drama in jurul activelor, investitiilor sau parteneriatelor tale. Nu-ti pierde cumpatul. Asculta-i pe ceilalti acum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.