REVELAȚII uluitoare pentru aceste 4 ZODII în sezonul ECLIPSELOR, puncte de cotitură pe Axa Destinului

Eclipsele apar întotdeauna în perechi, iar perioada dintre prima și a doua eclipsă dintr-o serie este numită sezonul eclipselor.

03 apr. 2024, 11:14
REVELAȚII uluitoare pentru aceste 4 ZODII în sezonul ECLIPSELOR, puncte de cotitură pe Axa Destinului

Până pe 8 aprilie 2024, traversăm ceea ce specialiștii numesc sezonul eclipselor va cauza dramă pentru aceste semne zodiacale. Probabil ai auzit deja zvonurile despre cum portalul eclipselor creează un haos neașteptat în metacosmos în ultima vreme. Dar asta nu înseamnă că aceste evenimente karmice predestinate vor influența pe toată lumea în mod egal. Eclipselor le place să se concentreze excesiv asupra anumitor semne zodiacale în timpul călătoriei lor cosmice prin cer, dezvăluind încet temele și lecțiile mai mari care vor împuternici evoluția sufletului lor. Eclipsele sunt puncte de cotitură în povestea vieții, iar această stagiune viitoare a eclipselor va avea două eclipse concentrate pe relații, romantism, codependență, independență și libertate în iubire. Curios dacă semnul zodiacal al tău va învăța o lecție valoroasă în timpul stagiunii eclipselor? Citeste în continuare!

Previziuni rune aprilie 2024. Mannaz şi Ansuz sunt inversate, cumpene pentru o zodie, dar Sowulo aduce soarele

Când este sezonul Eclipselor 2024?

Eclipsele apar întotdeauna în perechi, iar perioada dintre prima și a doua eclipsă dintr-o serie este numită sezonul eclipselor. În timpul acestei perioade, energia lunii este acoperită de evenimentele karmice haotice pe care stagiunea eclipselor ne încurajează să le explorăm. Primul sezon al eclipselor a anului are loc între 25 martie și 8 aprilie 2024, începând cu eclipsa lunară în Balanță și terminând cu eclipsa solară totală în Berbec.

Cele 4 semne zodiacale cele mai afectate de sezonul eclipselor

Berbec
Sezonul eclipselor va fi un test intimidant al încrederii în sine pentru tine, dragă Berbec, concentrându-se direct asupra modului în care te implici în relațiile cu ceilalți. Berbecii sunt cei mai susceptibili să scape de relațiile toxice și să-și descopere adevăratele identități în urma acelei curățiri. Relațiile nesigure se vor dizolva, iar oamenii vor lua timp pentru ei înșiși în unele cazuri pentru a-și reconstrui un sentiment de iubire și acceptare de sine. Este important să te cunoști pe deplin înainte de a intra într-o nouă parteneriat – și nu grăbi nimic nou (sau să reînnoiești ceva din trecut) în timpul acestui timp. S-ar putea să experimentezi o suferință mare sau dificultăți romantice majore după eclipsa lunară în Balanță din 25 martie. Cu toate acestea, eclipsa solară în Berbec pe 8 aprilie îți va oferi șansa de a te ridica din cenușă mai puternic și mai înțelept.

4 zodii care dau mâna cu norocul până la finalul lunii aprilie! Banii vin spre ei, iar conturile lor vor da pe afară
Balanță
Ai căzut în rutina de a spune oamenilor ceea ce vor să audă în loc să vorbești din inimă. A trecut atât de mult timp de când ai fost sincer despre sentimentele tale, încât s-ar putea să ai dificultăți în a ridica conflictele în dragoste. În timpul următoarelor două săptămâni ale stagiunii eclipselor, poți invita mai multe conexiuni iubitoare în viața ta, dar numai dacă ești pregătit să-ți arăți adevărata ta ființă cuiva. Balanțele renunță la vechile obiceiuri și tendințe care le-au blocat partenerul ideal să apară. Eclipsa lunară în Balanță va fi un moment revelator pentru acest semn. Fii pregătit să confrunți unele adevăruri dure despre modelele tale de relații după eclipsa lunară din Balanță pe 25 martie, urmată de o șansă de a îmbrățișa propria imperfecțiune în timpul eclipsei solare din Berbec pe 8 aprilie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.