REVELION 2013: Românii au petrecut cu şampanie şi artificii în stradă VIDEO

Sute de mii de români au aşteptat Noul An în stradă. Oamenii au asistat la concertele în aer liber şi au desfăcut şampania în pieţele marilor oraşe. Distracţia a fost cuvântul de ordine pretutindeni.

01 ian. 2013, 08:53
REVELION 2013: Românii au petrecut cu şampanie şi artificii în stradă VIDEO

Românii au dansat la concertele din pieţele marilor oraşe, au băut şampanie şi au cântat „La mulţi ani” la miezul nopţii.

Focurile de artificii spectaculoase au fost cele care au luminat primele secunde din anul 2013.

SIBIU. Aproximativ 8.000 de persoane au petrecut Revelionul în Piaţa Mare din Sibiu, unde atracţia a fost focul de artificii, care a durat mai bine de 20 de minute. spectacolul din noaptea de Revelion a început cu formaţia Riff, apoi au urcat, pe rând, pe scenă Ricky şi Elvin Dandel, care sunt din Sibiu şi sunt foarte îndrăgiţi în oraş. Cu puţin timp înainte de trecerea în 2013, pe scena din Piaţa Mare a Sibiului au urcat Paula Seling şi Ovi, iar primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost cel care a numărat, alături de cei aproximativ 8.000 de oameni prezenţi în Piaţa Mare, ultimele secunde ale anului 2012.

TIMIŞOARA. Aproximativ 10.000 de persoane au sărbătorit intrarea în 2013 în Piaţa Operei din Timişoara, unde au concertat trupele Cargo, Ackes şi Narcotic Sound şi a avut loc un foc de artificii. Petrecerea din Piaţa Operei din Timişoara a culminat cu un foc de artificii, care a avut loc la trecerea dintre ani, în zona Catedralei Mitropolitane.

BRAŞOV. La Braşov, câteva mii de persoane – localnici şi turişti – s-au adunat în Piaţa Sfatului, cu câteva ore înainte de miezul nopţii, cu paharele şi şampania pregătite să fie desfăcute la intrarea în 2013, în pofida temperaturilor scăzute. Spectacolul din Piaţa Sfatului a început puţin după ora 22.00, cu un concert de muzică populară al Vetei Biriş. Apoi, de la 23.30, pe scenă a urcat formaţia Roşu şi Negru, iar pe muzica trupei a avut loc şi numărătoarea inversă care a marcat trecerea în noul an. La miezul nopţii, a avut loc un spectacol de artificii care a durat 15 minute, iar în Piaţa Sfatului oamenii au făcut cercuri în jurul celor care lansau petarde şi pocnitori la sol. Ulterior, atmosfera din Piaţa Sfatului a fost întreţinută de Anamaria Ferentz, Anda Adam şi braşovenii de la Trupa 6.

CLUJ-NAPOCA. Peste 5.000 de persoane au petrecut Revelionul în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca, unde au asistat la concerte şi focuri de artificii, iar primarul Emil Boc a deschis o sticlă de şampanie de doi litri şi a numărat secundele până la intrarea în 2013. Programul de Revelion organizat de Primăria Cluj-Napoca a inclus şi un concert al cântăreţei Aminda şi al trupei Hazard.

CITEŞTE ŞI REVELION 2013. Peste 45.000 de oameni au petrecut în Piaţa Constituţiei VIDEO

Băsescu a petrecut REVELIONUL la Covasna cu Udrea şi Falcă VIDEO