REVELION 2014. Coafuri care te fac să străluceşti în noaptea dintre ani GALERIE FOTO

Revelionul bate la uşă, însă tu nu te-ai decis cum să te coafezi pentru ultima noapte din anul 2013? RomaniaTV.net vă vine în ajutor şi vă prezintă câteva modele de coafuri cu care mai mult ca sigur veţi ieşi în evidenţă la petrecerea grandioasă de la cumpăna dintre ani.

30 dec. 2013, 20:51

Dacă nu ai timp şi nici nu eşti pricepută ca un stilist, cel mai bine ar fi să optezi pentru un păr îndreptat perfect cu placa. Dacă vrei să ieşi în evidenţă, pe părul întins la perfecţie poţi pune şi un accesoriu inedit. Bijuteriile de cap sunt la mare căutare anul acesta.

În noaptea dintre ani poţi alege şi buclele lejere şi elegante. Majoritatea divelor de la Hollywood aleg adesea să se coafeze astfel când păşesc pe covorul roşu. Buclele creează un look de efect şi se potrivesc de minune cu ţinutele elegante.

Dacă vrei o coafură simplă, dar foarte sexy, poţi opta pentru coada de cal. În schimb, dacă îţi doreşti o coafură foarte elegantă pentru Revelion, îţi poţi face un coc lejer sau codiţe împletite.

Citeşte şi MESAJE DE ANUL NOU: Nu uita de cei dragi în noaptea de REVELION 2014

Coafura potrivită în funcţie de forma feţei

Faţa ovală este cea mai câştigată dintre toate formele feţei. Aceasta este cea pe care o avantajează orice tip de coafură. Bretonul este binevenit în cazul unei feţe cu forma ovală, căci creează o senzaţie de scurtare a feţei, iar lungimea ideală a părului ar trebui să fie până la nivelul pieptului.

În cazul feţei rotunde, recomandarea principală este ca lungimea părului să nu fie niciodată mai scurtă decât nivelul bărbiei. Pentru a crea un look romantic şi relaxat, buclele sunt opţiunea cea mai bună.

O faţă dreptunghiulară este avantajată de multe coafuri, însă cea care i se potriveşte cel mai bine este părul lung şi cu mult volum, astfel încât să se creeze un echilibru.

Citeşte şi Superstiţii de Revelion: Descoperă lucrurile pe care trebuie să le faci în noaptea dintre ani